2013 Motosiklet Fuarı için Bilet Davetiye?

Arkadaşlar ve sayın abilerim. Bu mesajı Denizli'den bir kardeşiniz olarak yazıyorum.

İstanbulda ki 2013 Motosiklet fuarı için 3 arkadaş fuara gitmek istiyoruz. Yalnız Fuara giriş için biletleri nasıl temin edebiliriz.

Bilgisi olan varsa bize yardımcı olabilir mi? :silent:

Ben geçen sene hudson deriden almıştım.

Onun dışında az 2 ay falan lazım bulmak için ama erkenden aramakta mantıklı :)

daha 4 ay var bu ne acele :) bende geçen sene hudson deriden almıştım. bazı motosiklet firmaları verio ücretsiz hudson deri gibi. olmadı fuarın gişesinde satılıo zaten. yani dışarda kalmassınız :)

Benim de merak ettiğim konu bu seneki yaklaşık 2-3 hafta önceki otoshow'a öğrenci kartını gösterince ücretsiz giriyordun.. Motoshow için de bu geçerli mi acaba ?

hudson deriye facebook üzerinden ulaş. ordan sana mail adreslerini verecekler. ad soyad, açık adres ve kaç tane bilet istiyorsun onu ve telefon numaranı yaz. sana kargoyla gönderiyorlar en gec 1.5 gün içinde elinde oluyor. 3 tl kargo parası veriyorsun o kadar. geçen sene ben bu şekilde almıştım

Teşekkürler arkadaşlar, sanırım fuar yerinden alacağız.

Arkadaşlar elim de 4 adet 2 kişilik yani 8 kişilik 28 şubat perşembe ve 1 mart cuma günü için davetiye var kardeşim bakmadan almış hafta sonu bileti ile değiştirmek isityorum isteyen varsa buradan yazabilir

arkadaslar elimde haftaici 2 kisilik davetiye var. isteyen olursa verebilirim..

fuar merkezinde biletler satılıyor yada cnr ın kendi wep sayfasından da detaylı bilgi alınabilir

arkadaşlar motoron dergisi aldım ve dergide ki davetiye hafta içi ve 28 şubat ile 1 mart arası kullanılabilir diye yazıyor. ne yapacağız.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

motor on dergisinde davetiye var haberiniz olsun

aldım ama????

o günler için geçerli haftasonu için ayrı davetiye düzenlenmiş ayrıca davetiyelerde kaşe yoksa o davetiyede geçersiz sayılacak kontrol ediniz sonra zor durumda kalmayınız

Bugun D&R da motor dergilerinden birinde davetiye hediyeli yazıyordu. Ancak ismini tam hatırlamıyorum. İlgilenenler bakabilir.

Motor Bike dergisinde de davetiye çıkıyor. Davetiye 2 kişilik ve 28 Şubat perşembe ve 1 Mart cuma günleri geçerli yani haftaiçi davetiyesi.
Ben haftaiçi izin kullandığım için bilerek bu şekilde aldım.
Yalnız davetiyenin arkasında ''KATILIMCI FİRMA KAŞESİ OLMAYAN DAVETİYELER GEÇERSİZDİR.'' yazıyor. Ne bu şimdi?
Dergiden çıkan davetiyeyi hangi katılımcı firmaya nereden nasıl kaşelettireceğim? Saçmalık.
Hiç uğraşamam açıkçası. Fuar günü alır davetiyemi giderim, yok efendim 'kaşe yok giremezsiniz' filan derlerse cıngar çıkartırım.::saskin::

S.a arkadaşlar ya 21-24 martları arasında MOTOSHOW diye bir fuar var bu neyin nesidir anlamadım. Bilgisi olan varsa bir açıklık getirebilirmi acaba.

sanırım bunlardan bahsediyorsunuz :wiinkk:

kırmızı zeminli olan biletler haftasu sonu 1 kişilik

turuncu zeminli olanlar hafta içi 2 kişiliktir

fuar perş-cuma-cumartesi 20:00 kadar

pazar günü saat 17:00 kadar açık

biletleri fuara katılan firmalardan ve bazı dergilerden temin edbilirsiniz ben biletleri motorumu aldığım honda bayiisinden aldım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar