1.si megellinin torku dusuk motorla oynasan bile sadece hizini arttirabiliyorsun tork dahada dusuyor bir arkadas asya scooterlari gecemedigini bile soylemis. tipki yamaha r125 gibi motor sahane ancak cbf150 acik ara tokatliyor o motoru. ben yazin ktm duke 200 alicam 2. alternatif hyosung 3. honda cbr250. megelli 250 ninde torku dusuk olur. bir hyosungdan hondadan tokat yemek hos olmuyor makyajda bir yere kadarktm i saymiyorum bile top diye sektirir valla. megelli almamamin en buyuk sebebide yedek parcasi yok. kesinlikle cok dusuk fiyatlari olmadigi surecede almam. ama bana gore racing kategorisinde(250 cc) en makyajli motordur yamahadan daha saglam makyaji var...
motorun orjinali dediğin gibi vasat normal dişlisi motora uygun değil bu yüzden o motorda torkda yok hızda yok ama iyi bir usta eli değerse ön arka dişli + zincir değiştirirsen cbf ler ancak plakanı görür denedim gördüm normal haliyle motor 80 km hızı görüyor 80 den sonra kendini yırtıyor megelli 125s e sahibim 0 120 hızlanmam tatminkar yedek parça olayına gelirsek eski bir yamaha sahibi olarak söylüyorum yamahanın parçasını 2 hafta beklediğim oldu megellide 2 kere parça istedim 2 gün sonra kargo kapıma geldi motoru almaya niyeti olan arkadaşlar agility nin bahsettiği motorlar 2. eli oturmuş markalar ben bu motoru alırım bınerım uzun zaman gezerim diyen varsa alsın ama alıp satarım dersen yaklaşmayın 2. eli gerçekten kötü bu gün gördüm sahibinden.com da 3000 liraya var rezillik