HASTAYIM YARDIM

Merhabalar arkadaşlar herhalde motor üzerinde gezmekten şiddetli grip bunun yanında astım ve ateş rahatsızlığım oldu. 2 gündür 40 derece ateşliyim. Doktora gittim bir iki antibiyotik verdi. Hiçbir işe yaramadı. şifa akdeniz diye biryerden bomba çayı aldım o baya rahatlattı. Ama gene aynı oldum. Sizin böyle bir rahatsızlık geçirip iyileştiğiniz ve tavsiye verebilceğiniz birşey varmı acaba ?:salut:

2gündür ateşin 40 dereceyse ve düşmüyorsa tekrar doktora gitmelisin..
Gittiğinde tetkiklerden sonra 1 gün süreyle yatırlamaları lazım seni hastanede..
Çok geçmiş olsun ama ateş önemlidir dikkat et düşmüyorsa tekrar git

2gündür ateşin 40 dereceyse ve düşmüyorsa tekrar doktora gitmelisin..
Gittiğinde tetkiklerden sonra 1 gün süreyle yatırlamaları lazım seni hastanede..
Çok geçmiş olsun ama ateş önemlidir dikkat et düşmüyorsa tekrar git

katılıyorum. 40'tan sonrası felce gıdıyor zaten. bence hemen bı doktora gorun. nasıl buraya konu acabıldın cıdden merak edıyorum. gecmıs olsun ıyı bak kendıne ıyı gıyın

Benzeri başıma geldi. Ve geçmek bilmedi her motora binişimde tekrar etti bu nedenler geçen kışa girerken motoru sattım ve binmedim. Bu yılda binmedim ve ancak iyileşebildim. Motora bindiğim dönemde vücudum cok hassaslaşıyordu ve hemen hastalanıyordum. Göğsümde bir ağrı, halsızlık yorgunluk ateş, Sonra yorgan döşek yatmalar. iyileştiğimi sandığım zamanlarda bile biranda tekrar hastalanıyordum.

Bende 2 ay sırt boyun ve omuz agrısı çekmiştim bundan önce çok kötü ollmuştum yeni iyileştim. Geçmiş olsun sizede iyileşmişsiniz allahtan

Arkadaşlar bu hastalığın, motosiklet hastalığınızın önüne geçmesini istemiyorsanız lütfen kendinize iyi bakın.. Sıkı giyinmek, rüzgar geçirmeyen ama içerideki havayı vücut dışına atabilen tekstil ürünleri kullanalım.. Yaz kış mutlaka Baf veya Maske kullanalım boynumuzu koruyalım, özellikle titreşimler ve rüzgardan böbreklerimizi korumak için bellik (böbrek koruma) kullanalım.. Bunları ...vb lerini uygulayalım, motosiklet hastalığımızdan uzak kalmayalım..

Dostum özellikle büyük geçmiş olsun.. Hastalığının sebebi kanda enfeksiyon olabilir.. Doktorlarımız malesef kolayına alıştıklarından hemen antibiyotiklere sarılmaktadırlar.. Yalan, yanlış bir dünya ilaç vermektedirler.. Unutmamak gerekir ki hastalıkların semptomları vücudumuzun reaksiyonları sonucu ortaya çıkar.. Öncelikle başka bir doktora git ve kullandığın ilaçları yanında götür.. Maalesef bazen bir kaç doktora birden gitmek gerekiyor. Tekrar geçmiş olsun..

Motosikleti
2013 Honda Cbf150
Yurdum doktorları bir acayip arkadaş. 6 mm böbrek taşı için doktorun biri ilaç ile düşebileceğini söylerken diğeri imkansız ilaçla düşmez kırdırılması lazım diyor buyur burdan yak. Bunların ikiside aynı okulu okumadımı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar