[İstanbul MT] 9 Şubat 2013 (Avrupa) Buluşması

Rr6

Evet Arkadaşlar, Bir Önceki Buluşmamız Bazı Sağlık Problemleri yüzünden İptal olmuştu .. Moderatörlerden ricam Lütfen o buluşma Topiğini Silmeleri, etkinlik [İstanbul MT] Bakırköy Buluşması Adı altındaydı..

Şimdiki Kesin Etkinlik 9 Şubat 2013 tarihinde Öğlen Saat 2 de Bakırköy Carousel Önünde yapılacaktır.. Buluşma yeri toplanıldıktan sonra ortak bir kararla çoğunluğa göre belirlenecektir ve hiçbir iptal olma söz konusu yoktur ..

Şimdi Kesin Olarak Gelmek İsteyen Kaç Kişi var.. Kendi Nicklerini ve İsimlerini yazabilirmi ?

Daha Detaylı Bilgi almak ve Soru sormak için Bana 0507 426 13 51 Numaralı Telefondan Ulaşabilirsiniz..

Şimdiden Hepimize Hayırlı Etkinlikler Diliyorum:rendeer:

böyle bir organizasyon zaten yaklasık 3..5 ay içinde açılacak :)
MT BAHAR ETKİNLİĞİ :)

Kolay gelsın,
neşenız bol olsun,
bol katılımcılar dılerım...

o değilde bakırköy çok uzak yahu :)) ondan geçtim sınav var kötü güne geldi, sağlık olsun

O hafta sonu Kampta olucam insallah başka zaman giden arkadaşlara bol eylence ;)

Sonunda açılmış topic :cat: Ben katılıyorum aksilik olmazsa.. Katılım olucaktır istanbul mt'yi uyandırmak lazım :flower:

henüz motoru alamadım nisan ortası gibi her etkinlikte sizinleyim Avcılar'dan aranızdayım :)

Rr6

Katılım Listesi Şuan

1) BestMachine
2) sercan-umuç
3) ozanergun

ozan senide yazıyorum etkinliğe gelmen için bir motorun olmasına ihtiyaç yok zaten orda bi kafeye geçicez oturmak için önemli olan tanışmak:cat:

eyvallah ordayım o zaman :) bu arada avcılar'dan yolu geçen varsa beni de atsın buluşma yerine :thumleft: bu arada 9 şubat aynı zamanda doğum günüm güzel de bir gün olur umarım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar