Beyler istanbul'da tanıdığınız bildiğiniz Apache'yi alınca gönül rahatlığıyla ellebileceğimiz ustanız varsa ö.mesajla bekliyorum. Reklam felan olmasın diye böyle dedim. Check-up'a sokmadan motor almayalım
Beyler istanbul'da tanıdığınız bildiğiniz Apache'yi alınca gönül rahatlığıyla ellebileceğimiz ustanız varsa ö.mesajla bekliyorum. Reklam felan olmasın diye böyle dedim. Check-up'a sokmadan motor almayalım
enes bu soru sana gelmiş![]()
Can Alma sen apache .. Pimpirikli adamsın yapamazsn sonra burda bi sürü adamın başını ağrıtacanYbryle yapamadın apacheyle napacan ..
![]()
can abicim hayırlı olsun apache al da sen den kurtulayım artık her gün özel mesajlarına cvp vermekten bıktım artık:queen:
len 17000km dir ybr kullanıyorum inan hiçbir sorun çıkarmadı ama eğer ybr almadan önce seni tanısaydım ybr almazdım gerçekten bu motor bu kadar dandik mi diye düşünürdüm![]()
Bi apache var gençler arka kappa çantalı lastikler değişmiş elcik depo kılıfı fln var .. 15bin km de gri .. temiz gibi duruyo gidip bakacam bi .. kafama yatarsa alırım heralde .. yoksa cbr bakmaya devam ..
Can hem pımpırıklı hem alıngansın bıladerbişi demiyorum takıl kafana göre ..
ben üstüme alınıyorumsürat motor ilyas usta:cat:
5 yıldan beri sürat motora giderim Oradaki herkesi çok iyi tanırım ve ilyas usta gibi bir usta görmedim İşinin prof udur.Kimsenin çözemediği Scooter da kalkıştaki titremeyi bile çözmüştü.
kaç para istiyor nerde makine enes?
ilyas ustanın iyi bir usta olduğuna katılıyorum. ama verdiğin örnek olmamış sanki. scooterda kalkıştaki titremenin tek sebebi varyatördür.bunu bilmek için prof olmaya gerek yok.:cherry:
aman dizlerin röntgenini çektir eskiden dside basket oynarken bir arkadaş dizinden sakatlanmıştı hafif bişey diye üzerine düşmemiş 1 ay sonra bırakmak zorunda kalmıştı bir daha oynamamak üzeremerhaba arkadaşlar nasılsınız ?
epeydir giremiyordum özlemişim buralarıama istanbul bana yaramadı sola devirdim motoru yarım saat evvel yerlerde kaygan lastikte orjin olunca kaçınılmaz son gerçekleşti
büyükşehir beld. orda ki saraçhane durağından çıkan beld. otobüsü kafasını yola fazla çıkarınca önde giden arana frenledi bende 10 mt. arkasından gidiyordum bende frenledim 40-50 civarı seyrediyordum frene yüklenmeme rağmen nasıl olduğunu bile hala çözemedim bir anda sola yattı altımdan çıkıp sürüklendi ve durmuş olan otobüsün altına ön teker girdi bende birkaç yerde sürüknir döndüm çok şükür ki bişeyim yok dizlik takmamıştım sadece az biraz dizler zedelendi sadece şimdi motor 1-2 ay yatışa geçti
avrupa yakasında bildiğiniz önereceğiniz servis var mı ?
Öncelikle geçmiş olsun ben o orjin lastikler yüzünden 2 ay önce kaza yapmıştım sonra geç de olsa lastiği değiştirmiştim bence sende hemen değiştir avrupa yakasında sürat motor var kağıthane dereyolundamerhaba arkadaşlar nasılsınız ?
epeydir giremiyordum özlemişim buralarıama istanbul bana yaramadı sola devirdim motoru yarım saat evvel yerlerde kaygan lastikte orjin olunca kaçınılmaz son gerçekleşti
büyükşehir beld. orda ki saraçhane durağından çıkan beld. otobüsü kafasını yola fazla çıkarınca önde giden arana frenledi bende 10 mt. arkasından gidiyordum bende frenledim 40-50 civarı seyrediyordum frene yüklenmeme rağmen nasıl olduğunu bile hala çözemedim bir anda sola yattı altımdan çıkıp sürüklendi ve durmuş olan otobüsün altına ön teker girdi bende birkaç yerde sürüknir döndüm çok şükür ki bişeyim yok dizlik takmamıştım sadece az biraz dizler zedelendi sadece şimdi motor 1-2 ay yatışa geçti
merhaba arkadaşlar nasılsınız ?
Can hem pımpırıklı hem alıngansın bıladerbişi demiyorum takıl kafana göre ..
Alınıcak ne var hacı? Ben birşeye alınmadım. Siz beni pimpirikli diye tanımışsınız ne diyim.
len can sana da takılmaya gelmiyo ne biçim adamsın :mrgreen:
Allah razı olsunben üstüme alınıyorumsürat motor ilyas usta:cat:
Öncelikle geçmiş olsun ben o orjin lastikler yüzünden 2 ay önce kaza yapmıştım sonra geç de olsa lastiği değiştirmiştim bence sende hemen değiştir avrupa yakasında sürat motor var kağıthane dereyolunda