Salcano Salcano Wolf125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Abi bende gdr kullanıyorum farklı bi modeli bende deneyerek 100 tl ye aldım birkaç kez karda düştüm deneme fırsatı oldu boyanın çıkması hariç bişi olmadı kask sağlam konforu falan iyi bana göre
benim kaskım şu: http://i45.tinypic.com/hwah6c.jpg

F54

tsubasa 2500 km de bir değiştiriyorum, 50 gr kadar eksik çıkıyor. Tabiki en ucuz yağdan koyuyorum. Titana göre hiç yakmıyor. Titan en son 1000 km yağ değiştirdiğımde 750 gr yağ yakmıştı. Yağ yakmadan yağ yakmayada fark var. Mesele bu.

len adem senin motor köyceğiz e gittiğimizde 500km de 500gr yağ yakmıştı unuttun mu yoksa:pl:
yani senin titan ın yaktığı yağı salcano anca 15000km de yakar:p
250cc konusuna gelince honda cbf 250 yi getirse de alsak veya ybr 250 de olur cbr250r bize gitmez oturuş pozisyonu genç işi uzun yolda sıkıntı olur
veya şöyle yüksek model falcon da olur cebte para var ama motor yok böyle adalet olmaz olsun

fatih unutmadım. 500 km de 500 gr, 1 km de 1 gr yağ yakmıştı namussuz :queen: wolf te öyle bi derdim yok. Para konusuna gelince, ne yani ağalar salcano wolf binemezmi? :pl:

ayranı yok içmeye,
wolf la gider sıçmaya :queen:
Zeytinlik, daire aldım, motora pek para kalmadı :santa:

F54

adem daha ne istiyorsun yazın sadece mt den gelenlere kiraya versen daire yi köşe olursun:queen:
hemen ilan ver mt ye:queen::pl:
o parayla da kendine yeni motor al zeytinleri de toplayıp satarız adem

F54

yuhhh kan emici adem len adem sen harbi çok insafsızsın hee:sunny:
biraz indir oğlum kiraları bu kadar parayı ne etcen:p

o kadar para yatırdımki daireye, o parayı bankaya yatırsam inan ayda alacağım kiranın 3 mislini alırdım. Ama ben değerlendirdim parayı. Bak motor bile almadım :queen: gel sen buraya bi iş bul, söz sana indirim yapçam kirada :sunny:

F54

len oğlum benim ne işim var orda motor tamirciliğinin yamyamlıktan farkı olmayan yerler bana göre değil:mrgreen:
benim motor arıza çıkarmayacak olsada oradaki kan emiciler beni rahat uyutmaz:p

burada bütün esnaflar kan emici :sunny: parçaları internetten sipariş verip kendimiz takarız fatih. Dert ettiğin şeye bak. Bu arada bodrumdaki hondanın yetkili servisi tam yamyam. Sırf bu yüzden hondadan sıfır motor almıyorum. Hemde yamyam oğlu yamyam. :pr:

ahmet abi son kararın nedir?

Tavsiye öneri ve yorumlarınız için teşekkür ederim arkadaşlar :rendeer: henüz bi karar vermiş değilim çünkü hem iyi hem ucuz olsun istiyorum sanırım çokda zor bir şey bu :sunny: aslında full face LS2 targam var ama epey bi eskidi 2009 da almıştım artık çene bağı falan sağlıklı çalışmıyor kilit mekanizması açılıveriyor bazen :santa: Neyse daha vakit var nasılsa Mart ortasına kadar bi karara varabilirim sanırım :cat:

Adem ağa gelecez dedik ya kira alacam demeye başladın :) :) Kurarım evin önüne çadırı yakarım ateşimi vermem kira falan :pl: :pl:

versenizde almam. Misafirimsiniz. Misafir değeri bilirim. Her türlü bakarım. İki fatih te (fat280, f54) bilir bunu.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar