Toprak Razgatlıoğlu Yetenek Sizsiniz Türkiye'de

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Anlamadığım Acuna çıkmasına neden karşı çıkılır ?...
Çıksın işte...
En azından türkiye çapında tanınır...

Sırf siz acuna gıcıksınız diye kimse bir yere çıkmayacakmı yahu?...
Yok değerini düşürürmüş, karizmayı çizermiş...

yok daha neler... :)

arkadaş vereceklerse versinler toprak kardeşimizin şovunu artık yeter reklam da reklam.bu arada aref bi sonraki programda ama toprak galiba bu programda.bilmiyorum, belki de yanlış anlamışımdır ama bekliyoruz işte sabırsızlıkla :)

Yazık,

Acun Ilıcalıya malzeme olmaktan çok daha değerli bir cevher ve sporcudur Toprak Razgatlıoğlu . Magazin dünyasında yer almak için yaşı daha çok küçük.

Toprak sahneye çıkıp muhtemelen motosiklet ile gösteri yapacak , peki onu kimler değerlendirecekler ??????

Motosiklet hakkında "ekipmansız motora binerek" poz veren Acun Ilıcalımı yoksa motosikleti uzaktan görmüş diğerlerimi , Hülya Avşar kalkıp "RED" butonuna basarsa Toprak kötü bir binicimi olmuş olacak.

Saçma çok saçma

Motosiklet ile gösteri yapmak Arif Razgatlıoğlunun işi ve bunu hakkıyla yapıyor . Toprak ise mükemmel bir sporcu ve müthiş bir gelecek vaadediyor onu böyle ucuza harcamamak lazım...

hocam motorla poz verirken ben de ekipmanları çıkarıyorum:)

şaka bi yana umrım bi kaç sosyal mesaj verir Toprak, o kadar kişinin izlediği bir programda...hoş verse ne olacak o mesajı alacak kapasitede olan adam zaten verilen mesajın gereğince davranıyodur...

şov amaçlı tabi ama keşke kaskı kilidini taksaydı

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:01 ----------

2. tura geçmesi güzel oldu . tebrikler

tebrikler, tanınması açısından çok iyi oldu bence yoksa sadece işin içinde olanlar zar zor tanıyacak çocuğu. arif abinin de saçlar gitmiş bu arada :) bravo toprak.

ben şimdi izledim
keşke şovunu yapıp gitseydi
yarışmaya katılmak olmadı sanki

polemik yaratmaya çalışmıyorum sadece fikrimi belirtmek istedim

Şimdi izledim bende tanınması için iyi oldu ama şahsi fikrim:yarışmaya katılmaması gerekdiğini düşünüyorum showunu iyi yaptı ama :)

arkadaslar hanı mıllet motorsıkletıne tup takmıs ya bız bunu 4 sene once arora marka 150cc lık motorumuza taktık vede hala bınıyoruz mıllette hava atıyoooo ıddaya gırwerım ankara da ılk yada turkıyede ılk bız yapmısızzdır nızamı bıbıcımde motorsıklete LPG takma ısını bız hala bınıyoruz hee sımdılık patent alamıyoruzzzz ama en kısa zaman da bunu da yapacazzzzz cekıste yok denılecek kadar az bı fark var dıgerlrı hava cıva

Motosikleti
Forza250-cygnusL
arkadaslar hanı mıllet motorsıkletıne tup takmıs ya bız bunu 4 sene once arora marka 150cc lık motorumuza taktık vede hala bınıyoruz mıllette hava atıyoooo ıddaya gırwerım ankara da ılk yada turkıyede ılk bız yapmısızzdır nızamı bıbıcımde motorsıklete LPG takma ısını bız hala bınıyoruz hee sımdılık patent alamıyoruzzzz ama en kısa zaman da bunu da yapacazzzzz cekıste yok denılecek kadar az bı fark var dıgerlrı hava cıva
Toprak yazısını Tüpgazmı okudun hemşerim... :)
Ne alaka yazdıklarınla bu konu ?... :)

Hem tüp takma olayını 1999 yılında ilk biz Mz e yapmıştık...
Ama hiç sesimizi çıkarmadık... :)
Nerdeyse gazeteye ilan vereceksin yahu..:queen:

avrupa-amerika gibi ülkelerde her 3 kişiden birisinin yaptığı stunt hareketleri,burada yetenek gösterisine dönüşmüş çok yazık,ayrıca şu çocuğa tipi yüzünden de bir ısınamadım gitti.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar