[Bursa - MT]

Ercan IRC ve Pirelli arasında 10 tl var ki pirelli amladığıma değmez ama sırf IRC iyidir dedikleri için çok merak ediyorum aradaki 10 TL. fiyat farkı umrumda değil.Birileri birşeyi ısrarla tavsiye ediyor ve karşısında dünya markaları var ise tavsiye edilene şans vermek lazım diye düşünüyorum.

bende irc marka ön arka takım var kış lastiği olmayanlardan hiçbir sıkıntı yaşamadım alırken acaba diyede düşünmüştüm ama beklediğimden iyi çıktı otobanda deli gibi yatıyorum daha hiç kayma yaşamadım

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar iyi akşamlar biz 2 kişi güzel bir hava yakalayınca biyerlere gidicez şöyle yemekleri güzel uygun olan nereleri var bursa merkez dışında az gezinmekte lazım :D

İrcyi bende duydum abi baya baya anlatıyorlar ama dişli lastiğimi irc yönünd ekullanıp genel kullanım için prelli mt scorpiondan vazgeçmeyeceğim sanırım. Michellenı kıyasla en üst çıta prelli demek istedim bu arada ;)

İrcyi bende duydum abi baya baya anlatıyorlar ama dişli lastiğimi irc yönünd ekullanıp genel kullanım için prelli mt scorpiondan vazgeçmeyeceğim sanırım. Michellenı kıyasla en üst çıta prelli demek istedim bu arada ;)

pirelli motosiklette iy bende pirelli sport demon alacaktım ama bulamadım trde araziyle asvalt lastiği farklı mı oluyor abi

pirelli motosiklette iy bende pirelli sport demon alacaktım ama bulamadım trde araziyle asvalt lastiği farklı mı oluyor abi

Şimdi şöyle bizim motorlar için enduro lastik sınıfı var ama ne asfaltta ne arazide tam performans alamıyorsun. Arazi için dişli lastik şart motordan tam verim alabilmek için. Mesela bendekiler MT21 SCORPİON hem arazi hem asfalt arası . Kesmiyor yani arazide kalıyorsun bazen kaymaktan :D Onun için ucuz yollu bir irc dişli lastik alıp yanında birde mt 21 alıcam tekrar. Bulunsun :) Çıkanlarada çivi çaktırıp kışın karda kullanıcam :D Tabi bunlar zaman alacak ehehe

gunaydın arkadaslar.lastık mevzuu var ve bende degıstırmek ıstıyorum.halı hazırda 11bın usur km yaptım lastklerle fakat arka lastık patlayıpta yama yapılınca kendımıden kaynaklı (pımpırıklıyım bıraz)olmak uzere degıstırme dusuncesındeyım hatta kararını verdım.alacagım da pirelli dura tractıon.suan kullandıklarım ırc wınter marka model.ırc den memnunum bı oncekı motorumun kınlerıde ırc ıle degıstırmıstım.memnun kalma konusunda sıkıntı yok kaldıkı nerelere gıttık geldık.sıfır sıkıntı.fakat bu pirelli dura yı tavsıye eden abılerımız var ve ıkna da oldum ben acıkca.

:bounce:Ve kendini genç hissedenler.(nedense üzerime mi alındım neyin oldum yaw):wiinkk:

:bounce:Eyvallah kardeş,bu arada Allah babanenin mekanını cennet eylesin...Kayariki duyduğuma göre Kawa 900 ü satıyormuşsun.Neden,niçin ve yerine ne düşünüyorsun...[/I][/B]:silent:

Zeko kardeşim başın saolsun, Allah mekanını cennet eylesin. Hayat fani önemli olan öte tarafa hazır olabilmekte, üzme kendini hepimizin sonu aynı.

Evet hocam karar aldım 900 ü satıyorum sitedende ilgilenen arkadaşlar olursa benimle irtibata geçsinler. Satınca yerine belki enduro alabilirim, daha marka model fiyat tam yerleşmedi aklımda ama gene de düşüncem bu yönde.

gunaydın arkadaslar.lastık mevzuu var ve bende degıstırmek ıstıyorum.halı hazırda 11bın usur km yaptım lastklerle fakat arka lastık patlayıpta yama yapılınca kendımıden kaynaklı (pımpırıklıyım bıraz)olmak uzere degıstırme dusuncesındeyım hatta kararını verdım.alacagım da pirelli dura tractıon.suan kullandıklarım ırc wınter marka model.ırc den memnunum bı oncekı motorumun kınlerıde ırc ıle degıstırmıstım.memnun kalma konusunda sıkıntı yok kaldıkı nerelere gıttık geldık.sıfır sıkıntı.fakat bu pirelli dura yı tavsıye eden abılerımız var ve ıkna da oldum ben acıkca.
IRC Winter iyi diyorsun yani değil mi abi? Islak zemin de yağmurda falan kayma yapıyor mu? Eğer iyi diyorsan bende ondan alacağım.

herkeze meraba aranıza yenı katıldım 3000 lıraya kadar bı motorsıklet arıyorum tercıhım cbf ybr tvs yada düzgün bı mondıal mcx olabılır.
saygılarımla.

slm aranıza yenı katıldım 3000 lıraya kadar bı motorsıklet arıyorum tercıhım cbf ybr tvs yada düzgün bı mondıal mcx olabılır.

Hoşgeldin arkadaşım. 3000 tl ye alacağın japon markalar pek güvenilir olmayabilir ama 0 km istersen ben yeni Mondial Drift aldım çok memnunum tavsiye ederim. Yine de senin tercihin. 3000 tl ye 2010-2011 ybr bulabilirsin belki diyecektim ama şimdi baktım 2500-3000 tl arası Bursa'da 5 tane motosiklet var onlar da en yükseği 2009

Hoşgeldin arkadaşım. 3000 tl ye alacağın japon markalar pek güvenilir olmayabilir ama 0 km istersen ben yeni Mondial Drift aldım çok memnunum tavsiye ederim. Yine de senin tercihin. 300 tl ye 2010-2011 ybe bulabilirsin belki.

mondıal da guzel 2 hafta oncesıne kadar bıtane vardı 2000 tl ye mcxrodracer ama kacırdım sıfır almak ıstemıyorum satarken cok zarar edıcem oyuzden cbf yada ybr yı tercıh ettım ama uygun fıyatlı bı mondıalıde alırım.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-cbf-150-acill-108887474/detay

guzel makınalar ben bunu gozume kestırdım ama bakalım ne olcak ayın 5inde paramı cebıme koyayım :)

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:31 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

apaci ler nasıl makına bılgın varmı ?

Hoş geldin arkadaşım umarım aradığın motoru bulursun içine sine sine binersin.

Zeko Başın saolsun . Allah kalanlara sabır versin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar