Gerçek ghost rider

bu kaza yapmaz ben akıllı uslu kullanırım ben kaza yaparım :silent:

şöyle ki bu olay canım ülkemizde olsa, sağ taraftaki araçlardan birinden balgam gelse vizöre adam pisi pisine gider işte..

şöyle ki bu olay canım ülkemizde olsa, sağ taraftaki araçlardan birinden balgam gelse vizöre adam pisi pisine gider işte..

Balgamı bırak sinyalsiz sağa atlar stop lambasına kafa atar adam. Çevre yolu girişinde geri geri gelen gördüm ben hemde plakasız şahin değil 2012 passat.

izledigim en tehlıkelı vıdeoydu yemın edıyorum. bu vıdeoyu sag salım ınternete koyması da mucize bence. bi arabanın tek hareketine bakar hayatı. şans işte öldürmeyen allah öldürmüyo arkadas.

Yolda İp gibi Durmayanada Pıpıpıpıpıpıpıpıpıp Diyor Artık orayı siz doldurun :mrgreen:

Arkadaş nerede çekilmiş bu video? Gerçekten tüm araçlar takip mesafesini korumuş hepside nizami şekilde ilerliyor. Bizim ülkede böyle davransalar akşam mesai saati istanbul trafiği izmite dayanır:mrgreen: Gelsinde E5 te dıdıdıdııı yapsın:queen:

:) izlerken ben heycanlandım onu sürerken hayal edemiyorum aldığı hazzı. Yalnız adamların şeritlerin tam ortasında durmalarından kaynaklı birşey sinyalsiz tek bir hareketleri yok.Bu da başka ghostrider.

Motosikleti
Fazer8 abs
sen gel onu bide anadoluda yap ben seni görüyüm dayım en sağdan en sola en soldan en sağa geçiyo kırmızıda geçip onu durduran trafik polisine ne var yani kendi memleketimizdedemi kırmızıda geçemicez diyo kendini çeviren polisin alkol varmı sorusuna olacaktı şurda bi 70 lik rakı bulabilirsem veriyim abi diyo oralarda trafik kurallarına saygı var sen gel bakiim burda yap emmolusu

Bu adamı istanbula getirin aynı şeyi yapsın 5 dakikada üzerine 45 tane kapı açılır,17 pet şişe atılır,25 sigara,33 tükürük derken ghost rider olur Raped Rider :)

varsa 2 kg gelsin, gerçekten ghost olur çıkar...

burası,

32079610150301922109223.jpg

burdan çıkış yok....

araçlardan birinin bile şerit değiştirmemesi büyük şans yoksa çok kötü patlardı :queen:

adamlarda kural var kardeşim o yüzden bu kadar rahat aralardan ilerliyor ha bir de ara da ara yani rahat bir otomobil sığar...

yiyorsa gelsin de urfada kullansın öyle...buradaki öküzler kuralsızlıkta guiness rekorlar kitabına girer :farao:

ayrıca km baktım ortalama 100 km/s gidiyor ama kamera görüntüsüne bakarsan sanki 150-200 onu da anlayamadım bir hile var bunda

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar