Hırsız mı olsunlar

İyi akşamlar abilerim ablalarım size 10 dakika önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Evimiz eşrefpaşada polis karakolunun yanında apartmanın kapısından çıktım bakkala gitmek için sokağa nirden 5,6 adet patenci girdi baya hızlı bir şekilde sanki birinden kaçıyormuş gibi bende önemsemedim yoluma devam ettim caddenin karşısına geçtim baktım 1 tane patenci karşı sokağa girdi bakkaldan çıktım pardon bakarmısın dedi buyur dedim buralarda polis varmı dedi şu anda etrafta polis yok ama az ileride karakol var dedim tamam saol dedi hayırdır ne oldu dedim polis patenlerle dolaşmamıza kızıyor dedi şimdi napsın bu çocuklar hırsızmı olsunlar

yaşadığımız semtte öyleleri çok ben ilk önce patencileri görünce çok şaşırdım :cherry:

Hacı benim nickimin çakmasını kullanarak neden böyle başlıklar açıyorsun :cherry:

Motosikleti
Fazer8 abs
konudan hiç bişiy anlamadım :silent:::baaas::::blusssh:::eek:hmy::::156::

polis aykırı tipleri sevmez. patende neymiş öyle. yürüsünler, ayakları ne güne duruyor. motorcularda ...singitsin arabaya binsin. şeytan icadı bunlar.

İyi akşamlar abilerim ablalarım size 10 dakika önce yaşadığım bir olayı anlatmak istiyorum.Evimiz eşrefpaşada polis karakolunun yanında apartmanın kapısından çıktım bakkala gitmek için sokağa nirden 5,6 adet patenci girdi baya hızlı bir şekilde sanki birinden kaçıyormuş gibi bende önemsemedim yoluma devam ettim caddenin karşısına geçtim baktım 1 tane patenci karşı sokağa girdi bakkaldan çıktım pardon bakarmısın dedi buyur dedim buralarda polis varmı dedi şu anda etrafta polis yok ama az ileride karakol var dedim tamam saol dedi hayırdır ne oldu dedim polis patenlerle dolaşmamıza kızıyor dedi şimdi napsın bu çocuklar hırsızmı olsunlar
Bir İzmir liye yakışmayacak zeka pırıltıları gösteren bu arkadaşı alkışlıyorum,ALKIŞŞŞŞŞŞ

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:39 ----------

Bende diyorum bizim "motorkafa" akıllı çocuktur böyle bir şey yazmaz.:cyclopsan
Meğer bu çakma "altçizgi motorkafa" imiş.:p
Ülen nick hırsızlığı bile başalamış MT de :santa:

polis aykırı tipleri sevmez. patende neymiş öyle. yürüsünler, ayakları ne güne duruyor. motorcularda ...singitsin arabaya binsin. şeytan icadı bunlar.

Hocam sen yapma be:)
Yunuslara dikkat et motorcuları seveler
Asayiş ekiplerinden bile seven var..
Beşiktaş meydana kız arkadaşınla gittiğin zaman ordaki patencilerin yanından geç:) nasıl rahatsız ediyorlar gör
Tepki bundan olabilir

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Asıl hırsız , psikopat , manyak olsalar polis bişey demez.Ben böyle içişleri bakanlığının ........Adalet sistemi kör olmuş.Kör de tuttuğunu ....... yaparmış.Tutamadığı umrunda değil.

Çok hızlı kaymasınlar sorun olmaz :)

Neyse artık motorkafaları konu içeriklerinden de ayırabilecek duruma geldik :)

Hocam sen yapma be:)
Yunuslara dikkat et motorcuları seveler
Asayiş ekiplerinden bile seven var..
Beşiktaş meydana kız arkadaşınla gittiğin zaman ordaki patencilerin yanından geç:) nasıl rahatsız ediyorlar gör
Tepki bundan olabilir

polisten genel olarak bahsettim.

gençler de rahatsız edeceklerse öyle etsinler. bir uğraşı, hobisi olmayanlar daha zararlı tipler haline gelebiliyor

Polis kizar tabi ana caddede paten ile geziyorlar trafigin icinden , isyerim cumhuriyet meydaninda kizli erkek ki bir paten grubu vardi lambada beleyen araclara asilmak sureti ile yolculuk yapiyorlar tehlikeyi dusunun 1-2 defa motosiklete takildikarini da gordum isib garip kismi su ki hic sormadan gelip araclara tutunuyorlar olayin Farkinda olmayan suruculer var , bir gece de motosiklet surucusunu lambalarda tutunmaya calisirken dusurduler hemde adamin artcisi esi de vardi.(adam da yerden kalktigi gibi guzel daldi kiz erkek hepsine) kimsenin paten kullanma ozgurlugune karsi degilim ulkemizde onlar icn ayrilmis yol da yok ama kendilerinin ve baskalarininhayatini ve baslarini belaya sokma haklari da yok onlara kizip ceza yazab polisleri alinlarindan opuyorum.

polisten genel olarak bahsettim.

gençler de rahatsız edeceklerse öyle etsinler. bir uğraşı, hobisi olmayanlar daha zararlı tipler haline gelebiliyor

Yok hocam istanbul genelin de paten olsun kaykay olsun gasp suçu oranları arttı..
Sokakta kalan çocuklar bu şekilde para isteyip insanları rahatsız ediyorlar.Bir çok semtte görebilirsin parklarda oturmaya yürüyüşe çıkanlardan para istemeler vermeyene hakaretler..
Böyle şikayet çok olduğundan rastlayan arkadaşlar vardır belki..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar