[Adana - MT]

Günaydın millet :rendeer:

arkadaşlar bu fuar nerede ???
ne zaman başlıyor ????
bir bilgi verin lütfen....

Bahadır, şaşkın ördek gibi sorular soruyon. Halbuki Hz.google amcaya sorsan söylerdi :mrgreen: 28 şubat 3 mart tarihler arasında istanbulda :cat: ama ben gidemiyorum :pr:

http://www.motosiklet.net/forum/guncel-haberler/109737-2013-motosiklet-fuari-istanbul-da-28-subat-03-mart-tarihleri-arasinda-yapilacak.html

Adana İl Temsilcisi
iş yerinde,can sıkıntısından,geçen yıl ki MANAVGAT FESTİVALİ'nden görüntüleri paylaşayım dedim.kendisi de motorcu olan MANAVGAT belediye başkanı,bu yıl çok daha fazla etkinlik ve sanatçı olacağını söylemiş.
hA1Uy.jpg

Awu0g.jpg

Rpe6A.jpg

FZyKU.jpg

HdOVb.jpg

nHFgh.jpg

6UZed.jpg

G1Wf6.jpg

zlsG8.jpg

8qs1.jpg

dU0J6.jpg

sr3Nb.jpg

btUe.jpg

Sizuo.jpg

nmHaq.jpg

Bora başkanım, valla ne yalan söylim, o günü iple çekiyorum. İnşallah bi aksilik olmazda gideriz :cat:

Hadi hayırlısı,
Festival geçen yılki kadar bile olsa güzel. Ama dahada fazlası olacaksa süper :cat:
Ammmmaaaa Rahmetli anacazımın bir lafı vardı " Tasavurlu pilav yağlı olur "
Bu kadar erkenden ne zaman program yapsam mutlaka bir aksilik çıkıyor.:pale:
Kısmetse giderim inşallah.

Adana İl Temsilcisi
jönüm yusufum nerelerdesin yav.sesin soluğun çıkmıyor,epeydir görüşemiyoruz?:pale:

günaydın arkadaşlar adana mt ye iyi pttler crosculara iyi geziler adamlara imreniyorum admlar harbiden maceracı ne yagmur ne soguk hiç bişey durduramıyor :mrgreen:

Günaydın millet...:rendeer:

günaydın arkadaşlar adana mt ye iyi pttler crosculara iyi geziler adamlara imreniyorum admlar harbiden maceracı ne yagmur ne soguk hiç bişey durduramıyor :mrgreen:

Haklısın ama ben havayı bugüne kadar hiç bahane etmedim, giden olsa ben giderim. Benim için hava hoş :mrgreen:

iyi akşamlar arkadaşlar...
lanet bir p.tesinin daha çok şükür sonuna gelmiş bulunuyoruz... yayında ve yapımda emeği geçen herkesin ....bibippp.... bipp.... biiiippp...... ::rantinp:::ranntign::ranntign::angry2::

Günaydın ahali,

Hafta sonu için proğram yapan yapımcılar. Menüde neler var :mrgreen: Hafta sonu hava gayet açık kaçırmamak gerekiyor. Artık PTT bırakında gezelim :flower:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar