Teşekkürler cümlemize kazasız belasızHayırlı olsun.Kazasız belasız sürüşler dilerim
Teşekkürler amin..Hayırlı olsun,kazasız belasız inşallah.
hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin :rendeer:
Teşekkürler ramço bu sene artık gezilere katılabileceksin umarımhayırlı olsun abi allah kaza bela veermesin
Amin ..Evet şimdiye kadar kullandığım 250 liklerden olumlu yönde farklıSonunda kavuşmuşsunuz ,
Farklı görünüyor , Allah kaza bela göstermesin![]()
Sedat çift silindir ve beygir gücü farkı, kendini özelliklerde düşük devirlerde "ben farklıyım" dedirtiyor.6. Vites oldukça rahatlatıyor.YBR 250 daha yakışıklı,ınazuma daha kaslı ve ağırbaşlı.EFI (3 farklı sürüş modlu) olması ayrıcalık katıyor.Yine de bazı şeyleri söylemek için çok erkenKazasız belasız kullan serdar abi.. ybr 250 ile kıyaslarsak neler daha olumlu + - olayları yani daha bi heybet var o belli..+ performans çift silindir ben burdayım diyormu ilk izlenimlerini alalım![]()
hayırlı olsun gözünüz aydın...
Serdar baba resimlere haksızlık yapma,bayağı güzel çıkmışlar.![]()
Feribota plakasız nası bindiniz büyük cesaret :cherry: polis görse tuttursa ceza yazacam diye kaçamazsınız :cherry:
Teşekkür ederim hepimiz ağız tadıyla kazasız belasız binelim. Rodaj ve sonrası elbette izlenimlerimi yazarım . İlk intiba:Çok eğlenceliHayırlı olsun güle güle ağız tadıyla kazasız belasız binersiniz inş. :rendeer:
Kullandıkça tecrübelerinizi paylaşırsanız sevinirim :cat:
Hayırlı ugurlu olsun. Allah kaza bela vermesın inşallah. TR şartlarında 250cc en idealidir her zaman soylemişimdir bunu. Şimdilerde yeni motor alma arefesındeyım ve 650 düşünüyorum ve greksız oldugunu bıle bıle alcagım.
Hayırlı uğurlu olsun yorumlar bekliyoruz ilk izlenimler neler??
Hayırlı olsun. Maaşallah, nazar değmesin.
Amin teşekkürlerHayırlı olsun. Maaşallah, nazar değmesin.
Hayırlı olsun yeni makinanız :rendeer:
Amin,hepimiz motorlarımıza hayırlısıyla kazasız binelimHayırlısıyla binmek nasip olsun inşallah.
Kalitesinden kuşku yok ve kalıplı.Gemide 250 cc olduğunu duyunca çok şaşırdılarHayırlı uğurlu olsun.Çok kalıplı ve kaliteli bir motor.Autoshowa getirmişlerdi de üzerine binmiştim.Benim gibi(1.83 90 kg)lık birine bile oldukça kalıplı geldi.600 veya 750 lik gibiydi.Kullanılan malzemenin kalitesi de çok iyi.Allah kaza bela yüzü göstermesin
Maşallah , güle güle eskitin.
Teşekkürler ,Hayırlı olsun, canavar belli
Amin ,hepimiz iyi günlerde kullanalımtekerin düz bassın. iyi günlerde kullan
Hayırlı ugurlu olsun
Honda nın yıllarca yapamadığını, ya da saçmaladığını, ta brezilyalara gidip cg125 cbf250 gibi motorlarla markayı rezil ettiğini, beceremediğini suzuki yapmış. Şimdi ben düşünüyorum da, acaba 1970 lerde motor üretmeye başlayan, dünyanın en iyi ve en büyük motor üreticisi olmakla övünen bir marka, yıllarca düşünüp taşınıp, bir şeye benzemeyen ucube vtr250 üretir ve hemen sonra üretimden kaldırır. Bir cbf250 motoru yapar, 7000 e satar, motoru alıp parçalara ayırsan, parça halinde satsan 15 bin lirayı geçer. hondanın işine aklım ermiyor.
şimdi ben burada suzuki inazuma resimlerini gördüm, hem naked hemde racing gibi birşey bu. biraz da hornet tarzı olmuş. yani honda neden böyle şeyler yapmıyor, riske girmiyor, tüketicisine, kullanılcılarına ve hayranlarına satın almazlar diye mi güvenmiyor anlamıyorum. Honda nın bu tutucu ve gelencekci tutumu oldukça, yerinde sayar. rakipleri ile sidik yarışı ki aslında beygir yükseltme yarışıdır bırakıp, halkçı günlerine geri dönmeli.