PC yardım.Oturumum açılmıyor.

Merhaba,

Bu akşam laptopu aktif kullanıp kapattım.Yemekten sonra tekrar açmak istedim.

Oturum parolamı girdim, açılış ekranında başlat çubuğu geldi ve başka hiçbir masaüstü simgesi gelmedi.

Microsoft gezgini çalışmayı durdurdu diyor.Araştırdım codec diyorlar.Onuda sildim düzelmedi.

Güvenli mod da bile gezgin hatası veriyor.f8 den Onar dedim oda olmadı.

Konu hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
bu linkte yazanlar işinize yarar mı?
http://forum.donanimhaber.com/m_14252921/tm.htm

Görev yöneticisini açabiliyorsun sanırım.Oradan dosya>Yeni görev(çalıştır) deyip gelen satıra explorer .e x e yazabilirmisin? Exlorer çalışırsa herhangi bir sorun olmazda hata varsa sistem onarımı yapman gerekebilir.

Not: explorer . e x e birleşik yazılcak forum **** şekline çeviriyor ondan ayrı yazdım

Görev yöneticisini açabiliyorsun sanırım.Oradan dosya>Yeni görev(çalıştır) deyip gelen satıra explorer .e x e yazabilirmisin? Exlorer çalışırsa herhangi bir sorun olmazda hata varsa sistem onarımı yapman gerekebilir.

Not: explorer . e x e birleşik yazılcak forum **** şekline çeviriyor ondan ayrı yazdım

uzantı yazmasına gerek yok explorer yazması yeterli

Merhabalar bilgisayar sanırım bazen açılıyor bazen açılmıyor,açıldığı zaman Başlat--Çalıştıra "msconfig" yazıp başlangıç yazan yerdeki programlara bakın,sistem ve antivürüs dosyaları hariç diğerlerini pasif hale getirin bir de böyle deneyin.Sizin sorununuz explorer.e xe hatası,diyelimki bilgisayarı açtın ama dondu o zaman görev yöneticisini açın oradan "işlemler" kısmından explorer.e xe ye sağ tıklayıp işlemi sonladır diyin,sonra üstteki sekmeden Dosya---Yeni görev çalıştıra tıklayıp "explorer.e xe" yazın açılır.

yeni görev explorer yazınca kitaplık açılıyor kendiliğinden.masaüstü öğeleri gelmiyor ve aynı hatayı almaya devam ediyorum

bence hic ugrasma yeni bi windows kuruver.hem daha cabuk,hem daha zahmetsiz olur.

http://hayatcilingiri.blogspot.com/2011/08/windows-gezgini-calsmay-durdurdu-sorunu.html

beyler güvenli modda kilitlene kilitlene bunu yaptık oldu.Dünyalar güzelim buldu teşekkürler.

Yardımlarınız için sağolun.

Teşekkürler dostum, sorun klasör seçeneklerinden simge ile ilgiliymiş.Codec yine yaktı bizi

HErşey çok güzel oldu.Masaüstü simgeleri geldi kendi kendine hata vermeyi bıraktı.Codec i sildik tabiki.Bu seferde herhangi resim bulunan klasörü açmak isteyince hata veriyor yeniden başlıyor oturum.

Codek full pack yüklemek istiyorum siteden indir dediğim an yine kilitlenip yeniden başlatıyor masaüstünü.

Codec lafına ayar oluyor makina.Kaç yıldır laptop kullanıyorum böyle bir hata görmedim.D sürücüsünde bitlocker olduğundan sistem geri yükleme noktasıda oluşturmamış makina.

İnat ettşm ben format atmadan bu işi çözücem.

Araştırmaya devam ediyorum.Fikri olan var mı acaba?

Yüklediğin Codeci komple kaldır.K-Lite codec pack yükle bu tarz hatalar vermez,Eğer verirse hatayı başka yerde ara.explorer.e xe hatası genelde sistemden değil yazılım kaynaklı oluyor,son yüklediğin programlara bi göz at kaldırıp tekrar kurarak dene bakalım ne olacak.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar