evet ön orj..sadece arka 43t![]()
bende bir daha ki servise gidişte değiştireyim o zaman titreşim azalıyormuş galiba birde ben onu alayamadım
evet ön orj..sadece arka 43t![]()
aynen öyle..motorun ivmesini de bozmuyor ve titreşim azalıyor tavsiye ederim![]()
aynen öyle..motorun ivmesini de bozmuyor ve titreşim azalıyor tavsiye ederim![]()
100km hızda devir saati kaçı gösteriyor
slm apacheciler
aranızda apache ile 20.000 km yi deviripte motor kısmından sorun yaşayan oldumu yani krank bilyaları,egzantrik zinciri,subab kesme falan...motoru garanti kapsamından cıkarmayı düşünüyorumda![]()
Şahsım değil ama bir tanıdığım 46.000km yaptı. Sorun yaşamadı. Eminim kurye arkadaşlaradan daha fazla kilometre görenlerde vardır.
proje nedir?
o zaman sıkıntı yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:35 ----------
stunt makinesi![]()
neler yapılacak motora?
ya öyle profesyonelce şeyler değil...ön km saati,farlar,arka kuyruk sökülcek,piyasadaki shark egzozlarından takıcam bide düşmeye karşı koruma demirleri.eski kasalardaki o dreksiyonun bağlantı yerindeki ücgen den bulabilirem düz dreksiyonda yapabilirim![]()
Cümleten Selamın Aleyküm.
Atilla abi'nin apache'si duruyormu? Tanıdık bir abim alıcakta. Sahibinden.com'da göremedim.
Sa beyler bu yeni model apachelerde bir sorun varmı teknik arıza falan ? Biz sevisinden alıcazda bi sıkıntı olursa her türlü karsılanır mı ?
herhangi bir kronik sıkıntı yok merak etme
eyw hocam servis agı az, yedek parca sıkıntısı olurmu
inan hiç dikkat etmedim..ama bugün bakarım![]()