Kandilin mübarek olsun MeTe abi......
Her zaman![]()
küçük sanayının neresınde tükkan ben koca gun orlarda sıftınıyorum ya la...tüm mt ailesinin kandilin mübarek olsun allah hepimizi nice kandillere erdirsin
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------
mutlu abi ben tatile çıktım artık cuma günü karneyi alıcam sonrada dükkanda olurum büyük ihtimal küçük sanayi tarafına yolun düştüğü zaman çay içmeye beklerim cep numaram 0551 551 11 31 gelmeden önce ararsın abi
abi hafta sonu buluşma nerde ne zaman olacak gelsem olur mu dağ planı varsa benim motor çıkmaz ama yer varsa artçı olabilirim![]()
takipteyim abi benim irclere güvensem aslında çıkarımda orada kalıp askeri uğraştırmak istememBalibeyim BE nin kar kampı var ben oraya gidicem enişteyle.KAr sürüşü olacağı içinde artçı almıyorum zaptedilmiyor sonra makina kayıncaAma havanın duruma göre bu başlığı takip et belki zincirsiz çıkma imkanın olabilir yer belli olsun hele
Buluşur gideriz.
slmlar iyi akşamlar herkese çok özledim sizleride maddi sıkıntılar ve iş yoğunluğumdan dolayı gelemedim başka baharlara artık...
Ercan abim görüşemedik senlede muhtemelen bu hafta sonu gelemibilirim....
Benim motor bursada cengiz abide hafta sonu yapılan organizasyona katılmak isteyen arkadaş olursa anahtarı montu falan gönderebililrim haberleşelimm...
Geçmiş kandiliniz mübarek olsun,hocam Kurter'e valideyle gelicez o zaman...:bounce:Hadi az kaldı tatile ve karnelere son 2 gün,Ondan sonra gelsin dağ ve kayak zevki...Bu pazar yine sıcak ve dostani bir gezi iyi giderdi ancak şehirdışındayım bir sonraki cuma aileli,çocuklu toplantımıza bakıcaz artık Kurter kafede...:wiinkk:/("Aşkın yaşı yoktur,mesela ben 1441 yaşındaki Muhammed'e aşığım"Geçmiş kandiliniz mübarek olsun arkadaşlar...)
Abi bu ay belki gelemem bi yere ama ayın 1 inden sonra karlar falan erirse bi uludağ iyi gider sucuklu falan ,sonrada demleriz çayı değmeyin keyfimize![]()