[Bursa - MT]

Günaydın arkadaşlar. Kandiliniz mübarek olsun .

daha önce sormuştum bu iki parça korumayı arkadaşım satıyor. ikisi 140 tl ye alınır mı?

http://www.feyizoglu.com/Hareketli-Dizlik_44354.html#0

http://www.feyizoglu.com/Bellik-1005_43923.html#0
[/QUOTE]

Alınır elbet o paraya bu ikisi ama üzerine hiç yoksa bi 100 tl koyup güzel bir pantolonda alınabilir. Tabi karar senin ama inan bana pantolon çok daha kullanışlı. İlerleyen zamanlarda istersen ek olarak bi bellik alabilirsin tabi

ERCAN KARDESIM SENINDE KANDILIN KUTLU OLSUN.BURSA MT DE SESSIZ SAKIN GUNLER GECIREN ŞÖYLE BI BAKIP CIKAN ARKADASLAR SIZLERE SESLENIYORUM.SIZLERINDE KANDILINIZ KUTLU OLSUN.HAKTAN ŞURAYAGIDIYORUZ BURAYA CIKIYORUZ YAZMIYORSUNUZ ARTIK.BENI BILMIYORUMDA MOTORUMUN BURSADA CANI COK SIKILMAYA BASLADI.HEPINIZIN EV ADRESINI OGRENIP IS CIKIS SAATLERINIZDE ZİLLERINIZE BASICAM ARTIK O DERECE YANI....ADAMIN KAFASINI BOZMAYIN ARKADAS.

Kandil'iniz mubarek olsun arkadaşlar.
Ben motosikletim için branda arıyorum tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı birşeyler var mı ?

Kandil'iniz mubarek olsun arkadaşlar.
Ben motosikletim için branda arıyorum tavsiye edebileceğiniz uygun fiyatlı birşeyler var mı ?

KArdeşim bence hiç brandaya para harcama. Büyük boy bir naylon bul yahut ben sana ayarlıyayım fabrikadan ört üstüne bagaj lastikleriylede sabitle iş görüyor her türlü.

Mutu abi beklerim abi :D plan , misafir, iş güç, manita yoksa her türlü kim ararsa gitmeye çalışıyorum ben ;)

Herkesin kandili mübarek olsun ... Ercan abi olay yeri incelemeyi toplamayasın mahalleye motoru paket yapıp gömerler valla :queen:

Valla sarıkayam ceset diye mahalleyi ablukaya alırlar :D

Kenan ben fabrikadan ayarlarım sana 4 -5 tane büyük boylardan işini görür. Ben benimkini öyle sarıyorum poşetleri kesip açarak iki tanesini sarıyorum bagaj lastiklkeriyle sabitliyorum hiç yoktan idare ediyo işte . Denersin olmadı boya badana malzemesi satan yerlerde büyük poşetler var 10 mt2 falan ama ince ve şeffaf oluyor onlar.

Valla sarıkayam ceset diye mahalleyi ablukaya alırlar :D

Kenan ben fabrikadan ayarlarım sana 4 -5 tane büyük boylardan işini görür. Ben benimkini öyle sarıyorum poşetleri kesip açarak iki tanesini sarıyorum bagaj lastiklkeriyle sabitliyorum hiç yoktan idare ediyo işte . Denersin olmadı boya badana malzemesi satan yerlerde büyük poşetler var 10 mt2 falan ama ince ve şeffaf oluyor onlar.

Ercan hazır olarak Hudson var fiyatı da uygun geldi uğraşmaya dezmez dedirtecek kadar pahalı :)

Ercan hazır olarak Hudson var fiyatı da uygun geldi uğraşmaya dezmez dedirtecek kadar pahalı :)

Orası öle tabiki fazla bişi değilmiş benim baktıklarım hep 70 üstüydü :D torbalara göre avantajları var çantasıyla her daim yanında taşıyabilirsin . bagaj lastikleriyle uraşmazsın falan . Sen bile ben alıcam yanıma ihtiyaç olursa her daim bi msj at kafi ;)

O zaman güzel bir kalın naylon alıp kendim yapıcam :) Mahallede inşaat malzemesi satan yerler var metre hesabı satıyorlar onlardan bakarım. Ercan'ın dediği polyerter malzemeyi de merak ediyorum nasıl birşey diye. Dediğim gibi polyesterin uzunluğu/genişliği yeterli ise iki polyesterin arasına naylın koyar dikerim sapa sağlam olur. Yada paraya kıyar biraz iyisini alırım motorum dan daha değerli olamaz nede olsa :)

Ybr kapatıcak kadar var mı Ercan? yoksa 1-2 tane birleştirerek mi kapatıyor Gerçi ben Mondial Drift aldım örnekleme olarak ybr dedim :)

Teki kapatmaz ama ikisi kapatır . Ben ikitane kullanıyorum . Gerçi ayda yılda bir çok sağnak yahut buzlanma varsa kullanıyorum onuda :) Ben sana 4 tane ayırdım ;)

Kandiliniz Mübarek olsun :)

Arkadaşlar 2007-2008 model Honda 600RR veya 600F aranmaktadır. Çevrenizde var ise irtibata geçelim. ( makul fiyatlarda olanlardan )

tüm mt ailesinin kandilin mübarek olsun allah hepimizi nice kandillere erdirsin

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:54 ----------

ERCAN KARDESIM SENINDE KANDILIN KUTLU OLSUN.BURSA MT DE SESSIZ SAKIN GUNLER GECIREN ŞÖYLE BI BAKIP CIKAN ARKADASLAR SIZLERE SESLENIYORUM.SIZLERINDE KANDILINIZ KUTLU OLSUN.HAKTAN ŞURAYAGIDIYORUZ BURAYA CIKIYORUZ YAZMIYORSUNUZ ARTIK.BENI BILMIYORUMDA MOTORUMUN BURSADA CANI COK SIKILMAYA BASLADI.HEPINIZIN EV ADRESINI OGRENIP IS CIKIS SAATLERINIZDE ZİLLERINIZE BASICAM ARTIK O DERECE YANI....ADAMIN KAFASINI BOZMAYIN ARKADAS.
mutlu abi ben tatile çıktım artık cuma günü karneyi alıcam sonrada dükkanda olurum büyük ihtimal küçük sanayi tarafına yolun düştüğü zaman çay içmeye beklerim cep numaram 0551 551 11 31 gelmeden önce ararsın abi

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar