Hanıma araba alcaz ama hangisini :)

Bayilerde sıra olunca araç dolu mu oluyor?

vw genel olarak boş araçlar üretiyor. Ha full de üretiyor. Mesela golf'e 80.000 TL verirsen dolu araç alabiliyorsun :)

Harbidende 80 hatta 90 binliraya golfler varmış hemide 1.6 öyle 2. motorda değil
Kişiden kişiye zevkden zevke değişir ama O paraya nice araçlar var yahu BMW 3.16İ Az 12,15 daha ekleyip 320d
Mercedes A180 ve 200 seriler Bunlarda Golf gibi HB araçlar , Yanı sıra 90 dan başlayıp 110 a kadar C180 Bulunuyor Hemide AMG Paket
Hepside sıfır , Karşılaştırmak biraz yanlış ama 80 binde Bana göre Golfe çok abi O ne öyle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bayilerde sıra olunca araç dolu mu oluyor?

vw genel olarak boş araçlar üretiyor. Ha full de üretiyor. Mesela golf'e 80.000 TL verirsen dolu araç alabiliyorsun :)
VW'nin sitesinde en pahalı golf 72 bin lira.

Hiç olmazsa yazmadan önce bir bak, rezil olma.

Otomatik vites performansı olarak, yani uzun ömür ve sorunsuzluk olarak vw iyi değil.. 100.000 km kadar sorun yasatmaz ama 2. El otomatik vites bir vw'nin ekmegi yenmiştir. Illaki otomatik vites ise hondayı tek geçerim.

MERCEDES B SERİSİNE BAK. 2012 MODEL İKİNCİ ELLERİ 6000 TL. KONFOR VE KALİTE BİR ARADA OLUR.

Oy kullanılmış gerekenler ankete yazılmıştır :cat: hayırlı olsun her ne alırsanız :rendeer:

telefondan açamıyorum. Bende polo var 2011 1.4. Kesinlikle memnunum arabamdan, lpg olayına mesafeliyim o yüzden taktırmıyorum eger oyle derdiniz yoksa lpg ya da dizelinden asla pisman olmazsınız.

Arkadaşlar yorumlarınız ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim, yaklaşık 80 tane yorum yapılmış ankete, okuduk, burada yazdıklarınızı okuduk, onca seçenek içerisinden ikiye indirdik seçeneklerimizi. POLO-PUNTO bu iki araç arasında seçim yapacağız gibi görünüyor.

Hepinize çok çok teşekkür ederim. 600CC makineler arasında anketide artık fuar zamanında yaparız :)

Tekeriniz sağlam bassın, Allaha emanet...

İkinci el olanları başka firma mı üretiyor? :queen: Ya iyidir ya kötüdür, iyiyse neden ikinci el alma diyorsun?

Polo hakkında çok bilgim olmadığı için yorum yapmayacam ama sıraya girenlerin olması arabanın çok satıldığını göstermez distribütör hatası olabilir (doğuştan beklenilebilecek bir şey) ama çok satılıyorsa bile bu arabanın iyi olduğunu göstermez. Mesela Tofaş'lar da çok satılıyordu ama satıldığı dönemlerdeki rakipleri içinde gerek kalite gerek fiyat/performans olarak en kötü arabaydı. :)

Arkadaşım otomatik vites ile ilgili yorumumu yaptım. İkinci elde VW 100.000 km devirdiyse otomatik vites almak demek kumar oynamak demektir. Aynı şey DSG şanzıman içinde geçerli. Bu görüşümde benim olaya at gözlüğü ile bakmadığımı anlatır. Polo hakkında bilgin yoksa tabi ki konuşma,saygı duyarım, ama Zamanında satılan tofaşlar ile VW kıyas yapman senin bu piyasa ile ne kadar alakalı olduğunun bir göstergesi. Eğer mevzu disrübütör mevzusu ise yıllardır başımızda duran bir KOÇ belası varki sorma gitsin. Nerede fabrika kapanır hangi modelin üretimi durdurulur hemen KOÇ onu bu memlekete yeni yerli araba diye yutturur ve bu aşı her zaman tutar. Sen şimdi diyeceksin ki Kuş serisi Araçlar sıfırı üretilse yine gidip alan olur evet haklısın, bu koyun psikolojisinin bir gereğidir memlekette yeterince koyun olduğuna göre ? ...

2012 ithal araç satış rakamlarına bakarsan VW'nin açık ara önde olduğunu görürsün biraz interneti karıştırman yetecektir. Bir de fiyat-performans olayı var. Memlekette herşeye donanım gözü ile bakılınca durum biraz farklı tabi. Volkwagen bir aracı üretirken konfor, ekonomi, sağlamlık ve herşeyden önce güvenlik hususlarını ön planda tutarak arge yapıyor ve ona göre araç üretiyor eğer satılan fiyatı fazla buluyorsanız bu VW isminden değil onun sağlamlığından ve güvenliğinden kaynaklanıyor.

---------- Mesajlar birleştirildi - 10:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:54 ----------

Arkadaşlar yorumlarınız ve bilgileriniz için çok teşekkür ederim, yaklaşık 80 tane yorum yapılmış ankete, okuduk, burada yazdıklarınızı okuduk, onca seçenek içerisinden ikiye indirdik seçeneklerimizi. POLO-PUNTO bu iki araç arasında seçim yapacağız gibi görünüyor.

Hepinize çok çok teşekkür ederim. 600CC makineler arasında anketide artık fuar zamanında yaparız :)

Tekeriniz sağlam bassın, Allaha emanet...

Hayırlı olsun her ikisinide alırsanız pişman olmazsınız. fiat dizeli öneririm.

ww polo dizel.

neeey polo boş mu ? bunu da mı gorucektım duyucaktım aman allahhııııııımmm. ' Uno ' ya devam et sen o zaman ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
5 yıl garantili i20 alın bence. Lpg ile de cok az tuketir

herkes sıkmıs bıseyler.yok o marka yok bu marka
abi 30 bın butcem var dıon 1.8 motorlu dızel bı mersedes al kullan olene kadar.süs ü de var hem yıldız kullanıcan

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar