Sali günü firsat bulabilirsem buradan arastiririm ama söz vermeyeyim.
Gaz kolu ne durumda?
Yatak, kablolar falan?
Üstad gaz kolunu ustalar inceledimi bilmiyorum ben başında değildim.Şayet bana ilk başta saçma gelsede sonra buda aklıma takıldı.Ama neden takıldı bilmiyorum bana bir açıklarmısın ? Neden gaz kolundan bahsettin nasıl bir alakası olur , gaz telinin çek bırak yaptığı bölüme öyle baktım ama sağlammı değilmi nasıl anlaşılır bilemediğimden sadece baktım.Gaz telinin eskidiğini düşünüyorum , çek bırak yaparken hafif bir zorlanma var oda telde çok az bir yamulma gördüm ondan muhtemelen.Gaz kolu yatağı dediğin yer hakkında bir bilgim yok.Araştırırsan sevinirim üstad belki oradan birşeyler yakalarız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Mekanik bilgim olmadığından soruna yardımcı olamayacağım fakat yurtdışındaki forumlarda bununla ilgili yazmak istersen İngilizce anlamında yardımcı olabilirim,bu arıza sende obsesyon haline gelmiş anladığım kadarıyla cadde arasındaki tamircilerden çok ihtiyacın olan Kawasaki bünyesinde uzman ekip tarzı bir takımla çalışman ya da bir şekilde motorunu incelemeleri,bahsettiğin kadar spesifik ve çözülemeyen bir arıza ise.
Hocam senden şöyle bir yardım istesem ; Bu açtığım konuyu İngilizceye çevirmen mümkünmü , saçma gördüğün ve yakındığım şeyleri çıkarabilirsin genel anlamıyla çevirebilirmisin bende birkaç kawasaki forumu var aynen senin çevirdiğin şekilde konuyu açarım onların yorumlarınıda alırım.Tam tamına çevirmek zormu olur senin için :sunny:
Tespitin çok doğru , uzman bir ekip ile çalışmak veya fikrini almak gerekiyor bencede.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
Ben haftaiçi yardımcı olmaya çalışırım sana.
Memnun olurum hocam çok sevinirim ilgilenirsen.