TVS TVS Apache 150 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

senin motorun cbr 250den pek bi farkı yok ben senin yerinde olsam( oldumda zaten:) ) cbr 250 için apachemi 3bine falan kimseye vermezdim. insan sahip olduğu güzelliklerden çabuk sıkılan mahluktur malesef. ben hyoyu alalı 3ay oldu daha ama v strom alsammı diye düşünmeye başladım bikaç gündür.

senin motorun cbr 250den pek bi farkı yok ben senin yerinde olsam( oldumda zaten:) ) cbr 250 için apachemi 3bine falan kimseye vermezdim. insan sahip olduğu güzelliklerden çabuk sıkılan mahluktur malesef. ben hyoyu alalı 3ay oldu daha ama v strom alsammı diye düşünmeye başladım bikaç gündür.

bir tane güvenebileceğim cbf 600 olsa onu alıcam aslında ama hiç içime sinen olmadı uzun yol için bişeyler bakıyorum hyoda düşündüm ama uzunda yorar diye yanaşmadım vstrom güzeldir kullanmıştım fakat cbflerde olduğu gbi onlarında abssiz olanları var absli benim tercihim olurdu ben olsam durum müsaitse hiç düşünmezdim:)

Slm arkadaşlar 2012 kasalarında titreşim ne alemde önümde 1 yda 2 ay zaman dilimi var cbf 150 ile kıyaslayıp karar vermem gerekiyor

Artçım yok ayda yılda bir olursa genelde tek başıma süreceğim uzun yola pek çıkmama arada bir Beyşehir yapıp gelirim 140 km gidiş ve geliş geri kalanı çevre yerler siz ne önerirsiniz ?

Slm arkadaşlar 2012 kasalarında titreşim ne alemde önümde 1 yda 2 ay zaman dilimi var cbf 150 ile kıyaslayıp karar vermem gerekiyor

Artçım yok ayda yılda bir olursa genelde tek başıma süreceğim uzun yola pek çıkmama arada bir Beyşehir yapıp gelirim 140 km gidiş ve geliş geri kalanı çevre yerler siz ne önerirsiniz ?

titreşim aynı şekilde var cbf al

bu topic çok ölü gidiyor bu aralar hayret. yazın biz buralardayken fıldır fıldır akıyodu saifeler:)

hala bu motorda titresim var diyorlar ya, pes!! :)
evet cbf 150'ye gore biraz daha titrek motordur.. fakat cbf 150'den daha gucludur, daha sorunsuzdur, daha yakisiklidir, daha hizlidir ve daha ucuzdur.. :)

:) Evet ya Biliyorum ben de ama TVS nin ürün gamı sadece 2 model olmamalı bir de cup gelecekmiş bu sene... bakalım ne olacak beklicez 160 lığı enceksiyonlu 0 - 100 km hızlanması 14 sn 0 - 60 4,5 sn ve 100 km de 2,08 lt tüketimi var Saolsunlar bu motorlar euro 3 ü desteklemiyor diyerek ayak üzeri bizi yiyorlar...

:) Evet ya Biliyorum ben de ama TVS nin ürün gamı sadece 2 model olmamalı bir de cup gelecekmiş bu sene... bakalım ne olacak beklicez 160 lığı enceksiyonlu 0 - 100 km hızlanması 14 sn 0 - 60 4,5 sn ve 100 km de 2,08 lt tüketimi var Saolsunlar bu motorlar euro 3 ü desteklemiyor diyerek ayak üzeri bizi yiyorlar...

hayatımız üç kağıt olmuş bide şunun dinamoyu aküye xenon bağlandığında şarj edecek şekilde yapsalar artık:)

Motosikleti
Bajaj Dominar 250

Bilader merak ediyosan apacheyi seni konyada bi arkadasa yonlendiriyim git dene bak .. Konyada ilk bizdik bildigim alan bu motoru.. O arkadasta ybr apache gitti geldi ,benm gazimla apache aldi ve gayet mutlu .. Apache uzmez..

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------

gaz verme almıcam bunun sonu yok. :)

Nihat abi motoru verde bi ara kizi gezdiriyim :D Genclere yardm sevaptir , bosver hem v-stormu , millet sehiricinde yuksek cc den kaciyor sen inadina yukseltion :D ise gidip geliosun bu yeter,emekli olda 3-5seneye o zmn alirsin ,ee yaş ilerledi :p

walla galiba o iş bize kaldı gene uğraşıcaz bakalım

dinamo sargılarını kalınlaştırıp sadece fara giden sargılarda aküye yönlendiirilirse olur ama konjektörüde ona göre bişey ayarlamak şart ama bunu yaptıktan sonra orjinale dönüş olmaz ve muayede xenonu kabul etmiyebilirler boş vakit bulsam uğraşacaktım ama satma gibi bir niyetimde olduğundan üzerine düşmedim

hava yine gidiyor, ne güzeldi hava ya. çocuklar gibi şendim :)
kar yağacak bile diyen var, çakıcam ağzının üstüne yumruğu :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar