yeni kasa 600f icin yorum yapan yokmu arkadaşlar....
yeni kasa tutulmaycak galibaa hiç ses yok kimsedee.. kaç adet satıldı acaba ?
yeni kasa 600f icin yorum yapan yokmu arkadaşlar....
@ Volkan
hacım nerden anladın çin grenaajı olduğunu bizide aydınlatırsan sevinirim :cat:
@ Volkan
hacım nerden anladın çin grenaajı olduğunu bizide aydınlatırsan sevinirim :cat:
gel 11.500 ê benim motoru vereyım sana,
bayramın 2. günü düştüm,
kırılan parcalar tedarık ve tamır edıldı,
tek eksık boyası kaldı,
sağlıklı bir boyacı arayışındayım çünki,
300,,500 'ê de yapanlar var oto boyacısı olduklarından pek içime sinmiyor,
taş çatlasın (Çatlayacağını sanmam) 1000 lira Boya desen,,,
Düşünürsen haberleşelim,
km orjınal,
kapalı garajımda duruyor,
hiçbir ses soluk yok,
tek kusuru boyası...
Motoruma her türlü kefilim...
Dostlar 600f e yeni akü alcam kaç amper olmalı , bide ne marka olmalı filan..önerileriiniz nelerdir....
kefilim derken kefillik neleri kapsıyor? biraz açabilir misin lütfen. mesela ilk 1000 km de arıza çıktığında tamir masrafı gibi yada geri alınma garantisi mi?
Sana tavsiyem sakın yuasa alma 3 senede 2 yuasa bitti paranı çöpe atma motor çalışmayınca bütün karizması kaçıyornormalde yuasa yt10s 8,6 amper ben rialli çin malı kuru akü almıştım 9 amperdi galiba 2 sene kullandım sonra kazadan sonra sattım hala canavar gibiydi bir tanede arkaşıma almıştım onunkisindede sıkıntı yok kutusunu buldum şimdi modeli GTX9-BS rialli 50 liraya almıştım zamanında 600f akü kutusunda 2 adet plastik takozu çıkardıkdan sonra tam oluyor
Motoru değil 1000 km'de 500 km olmadan sorun yaşatabilecek Kullanıcılar biliyorum,
Ben hiç Düşünmeden Bakımlarımı yapıp 3000 Km lik gezi yaptım sorunsuz,
1000 KM bunun için hiç bişiy değil emın olabılırsın,
Sonucta ustan ıle gelecegınden diye söyledim,
Gelır Buraya Ustası der BU MOTOR ALINMAZ MOTORU SORUNLU der ise geri dönüş masrafını cebimden karşılayacak kadar kefilim motoruma,
Forumda yaptıklarım zaten yazılı,
Sanırım Yeterınce Tatmın edıcı olmuşumdur,
Yerim Yurdum Bellı,
kaç amper olmalı yardım edebilecek F'ci arkadaş yokmu yaaav :silent:
galiba o aküden yok :silent: http://www.rialli.com/urunler/motorsiklet-elektrik-grubu/359_motorsiklet-aku-grubu/
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:16 ----------
en önemlisi kaç amper olmalı ??
görünüş olarak cbr250 liği andırmakta,yeni kasa 600f icin yorum yapan yokmu arkadaşlar....