Hemen karbüratörlüleri toplamalı 4000 liradan! :queen:
Birde yamahanın bir sürprizi daha var.. Ayak marşı yok! :farao:
Son olarak yine çok bişey farketmesede makine 9.6hp'den 10.00hp'ye çıkmış..
NoVaRiX kardeş ybr zaten 10hp 9,6 değil..çünkü 1kw'yi 1.36 ile çarpıyorsun(otomobillerde,minübüs,midibüs vs. böyle hesaplanıyor kw'nin hp'ye oranı..)
Hemen karbüratörlüleri toplamalı 4000 liradan! :queen:
Birde yamahanın bir sürprizi daha var.. Ayak marşı yok! :farao:
Son olarak yine çok bişey farketmesede makine 9.6hp'den 10.00hp'ye çıkmış..
NoVaRiX kardeş ybr zaten 10hp 9,6 değil..çünkü 1kw'yi 1.36 ile çarpıyorsun(otomobillerde,minübüs,midibüs vs. böyle hesaplanıyor kw'nin hp'ye oranı..)
lan bu yamaha ybr her sene zayıflıyo... maliyetten kısmak için şimdide ayak marşınımı çıkarmışlar.. vay a.g
küfür değil ganga.. gazete ismi :joker:
lan bu yamaha ybr her sene zayıflıyo... maliyetten kısmak için şimdide ayak marşınımı çıkarmışlar.. vay a.g
koray
ya arkadaşlar motorum 2012 zor calışmaya başladı 2000 km lerde daha ama zor calıştırıyorum resmen gaza hafif dokansam ateşlemiyor gaza basmadan calıştırıyom anında istop ediyor jiklleyi acarsamda istop ediyor 10-15 kere marş basarak hafif ısınıyor sanrıım calışıp istop ederken tekler gibi calışmaya başlıyor gaz veriyorum 3-4 kere daha böyle istop edip calıştıktan sonra gazz yemeye başlıyor gaza basarak zorla ısıtıyorum neden böyle yapıyor acaba? antalya gibi bir yerde cok sogukta degil diger illerdeki gibi :S karbüratör ayarsız flaan olablirmi neden ypar acaba serwise bi götürsemmiki? nasıl yapayim arkadaşlar bi tavsiye lütfen
Paylaş
koray abi bi yrdım et yaa ne yapayim kafayi yicem sinir oluyorum artık
enjeksiyonlu motorda ayak marşı olmaz heralde...bilemicem amma
enjeksiyonlu motorda ayak marşı olmaz heralde...bilemicem amma
sedat sen korayın cahilliğine ver anlamaz o işlerden:queen:
sedat sen korayın cahilliğine ver anlamaz o işlerden:queen:
onun beyin sulu değil jelli:queen:sorma abi o kadar çok marka modele el atıyorki beyni sulandı artık..:queen:alsada bi motor bütün marka modeller rahat etseBana kalırsa yamaha kolay kolay indirim yapmazdı demekki bu sefer enjeksiyonlu ybr leri görücez 4 bin liradan bu ellerindeki esdleri satsalar.. en fazla 4400-4500 arasında enjeksiyonlular ilgi görür..Yamaha bu işe son noktayı koymak istiyor anladığım kadarıyla..Bana sorarsanız geç bile kaldı..Ayak marşına o kadar takılma handikapım korayım bunlar karbratörlü gibi olmaz tek marş tamam yeterki akü sağlam olsun..Şahsen benim kaymakam (ybr250) 15 gün kapali garada
istirahat ediyor çıkarıyom tek basmamda daha 2 etmedi.. 3 ay oldu işte alalı 2 bin km yapabildim son bir aydır yatıyor yaz gelmeden vurcam kırbacı :mrgreen:
s.a Arkadaşlar Motor almayı düşünüyorum ve ybr 125 veya 150mc almayı düşünüyorum sakaryadan bulabilirsem 1700 tl peşin bütcem var.sakaryada temiz kazasız borçsuz ve masrafsız ybr satan ulaşsın.düzce istanbul izmit çivarıda olur ama o zman bütcem düşer peşin en fazla 1550 tl verebilirim.eger satmayı düşünen arkadaş varsa ulaşırsa sevinirim.