Piaggio 2005 model x8 200 cc 32000 km de 5000 tl düşünün varsa bir arkadaş satıyor. Temiz makina menşei belliAklınızda olsun dilinizde olsun çevrenizde belki arayan vardır.
Burdaki sayfa adıyla pek alakalı değil sorucağım soru ama BURSA'mızdaki ybr cilerden cevap almak istedim. bende 2011 model ybr var fazla yaktığından şüpheleniyorum.
yakıt değerleri şu şekildedir;
100 kilometrede : 3.209 litre yakıt tüketmiş
1 kilometrede : 0.147 tl yakıt tüketmiş
Sizce normal midir? :silent:
şehir içi kullanıyorum.kimi diyo 12 kuruş yakıyo kimi 13 kuruş diyince bir an afalladımda bendeki değerleri görünce :silent:Şehir içi ise çok normal, hatta az yakmış. Şehir dışı ise de fazla değil. Fabrika verilerine aldanmayın. Kimse yakalayamaz o değerleri.
Burdaki sayfa adıyla pek alakalı değil sorucağım soru ama BURSA'mızdaki ybr cilerden cevap almak istedim. bende 2011 model ybr var fazla yaktığından şüpheleniyorum.
yakıt değerleri şu şekildedir;
100 kilometrede : 3.209 litre yakıt tüketmiş
1 kilometrede : 0.147 tl yakıt tüketmiş
Sizce normal midir? :silent:
:bounce:Ciddende yarın hava çok iyi görünüyor,arkadaşlar Salı günü hava soğuyacak kar bekleniyor Cuma günü olacak olan Gemlik Umurbey toplantısını yarın geziyemi çevirsek...:cat::cat:
Teşekkürler iltifa olarak aldım.:cherry: Sitetin ölçüm cihazı gibi hissettim kendimi. Yakıt artı hava tahmini konusunda iyiyimdir.yakıtla ilgili istatislikler search16 dan sorulur o az diyorsa doğrudur.
Ev sahibi olarak bize uyar tabiiki,hep bizmi gelicez o tarafa...Hava tahminleri bizi yanıltmazsa yarınki rotayı şöyle çizebiliriz o halde...12:00 Özdilek buluşma,Nilüferköy-Gündoğdu-Kurşunlu-Gemlik Ata mah,manzarada çay keyfi,oradanda alınan karara göre,İznik,narlı yahut umurbey dönüş yapılabilir ...