EDS cezası

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne kadar da güzel yönlendirme yapıyorsunuz !! , bravo doğrusu !!.

Yok işin ilginç yanı ! , başlığı açan arkadaşımız "cezası kaç para diye soruyor !!!!!!!! , soruyu anlamamakta bu kadar ısrarcı olunsun hayret !! pes doğrusu , "yani illa kural bozan olacazz !!

istanbulda yaşamayıpta bu muhabbete girmeniz enteresan.
hariçten gazel denir ya, izmirden gazel oluyor.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar benim işim bitti ozaman allah belamı versin yaaa 650 liraysa babam beni evden atar lan 650 lira gelirse neler olucağını düşünmek bile istemyorum babam beni öldürür lann :(

Forumdan Uzaklaştırıldı
yalan diyen arkadaşlar olmuşda baktım emniyet şeridine girdiğim yerde kamera vardı

Forumdan Uzaklaştırıldı
bir dk ağlıyorum ------------------------- okuyom ben yaa bu parayı nasıl ödücem hapse girerim lan bana yardım edecek varmı nedir bu motordan çektiğim motor zaten 350 lira cezası 600 lira allahım deliricemmmmm

istanbulda yaşamayıpta bu muhabbete girmeniz enteresan.
hariçten gazel denir ya, izmirden gazel oluyor.
Güzel kaçış planı da !! kazın ayağı öyle değil işte !! bu tip anlayışlar yüzünden , yok yere insanlar canlarından oluyor !! Arabaları görüyoruz bu konuda hep te !! bazı motorsiklet sürücülerine ne oluyor ki ? aralardan devam etmek varken , ille kolayına kaçacaklar , ille kural ihlali ! ,, neyse "bundan sonra fazla kural ihlal edenin "trafik sigortasıda yüksek çıkacakmış , belki bu tip insanlara faydası dokunur !!!.

aralardan derelerden derken:) emniyet şeridi nekadar yasaksa aralar derelerde okadar yasak. istanbulda bu böyle.

sakin ol şampiyon:jocolor:

ben kask takmam ehliyetim de yok kafam esince küçük rakı içer öyle çıkarım trafiğe yakalanırsam türk polisi gerekeni yaparsen merak etme:king:

Ben de bikaç kere akşamdan kalma çıktım sabahın 6'sında motorla. Çok güzel oluyo hele istanbulda boğaz, deniz, sabah güneşi falan filan :cherry:

adama bak kask takmam, alkollü sürerim diyo. Okulların önünde liseli kızlara motorla havada atıyosunuzdur siz, saça jole ağızına sigara alıp ön kaldırmalar yanlamalar falan

F54

adama bak kask takmam, alkollü sürerim diyo. Okulların önünde liseli kızlara motorla havada atıyosunuzdur siz, saça jole ağızına sigara alıp ön kaldırmalar yanlamalar falan

yanlama yapamıyoruz malum motor ybr olunca bu işler için güçsüz kalıyor:pl:
yanlız ben liseli manitalara takılmak için biraz yaşlı daha 19 umda:cherry:
bu devlet çok vergi zammı yapınca ne ağızda sigara ne depo da benzin:sunny:
sadece küçük rakı oda akşam dan akşamaaa:cherry:

---------- Post added at 00:57 ---------- Previous post was at 00:55 ----------

tamam ozaman ben intihar ediyim daha iyi bi şeride girdim diye

vallaha abisi orasını bana söyleme kanun u ben yapmıyorum ki:p

Forumdan Uzaklaştırıldı
yarın birgün helvamı yersiniz artık :)

yarın birgün helvamı yersiniz artık :)

işin ucunda helva varsa bir daha kine fotoğrafını çeker emniyete elimle götürüp ihbar ederim :)
eds pek çok motosikletliyi yakalıyor ama çok ama çok azına ceza düzenliyor. senin bu noktada ceza alma ihtimalin, benim bir gün senin helvanı yeme ihtimalimden daha düşük.

Güzel kaçış planı da !! kazın ayağı öyle değil işte !! bu tip anlayışlar yüzünden , yok yere insanlar canlarından oluyor !! Arabaları görüyoruz bu konuda hep te !! bazı motorsiklet sürücülerine ne oluyor ki ? aralardan devam etmek varken , ille kolayına kaçacaklar , ille kural ihlali ! ,, neyse "bundan sonra fazla kural ihlal edenin "trafik sigortasıda yüksek çıkacakmış , belki bu tip insanlara faydası dokunur !!!.

yahu sigorta yüksekte çıksa, emniyet şeridine girip 650tl bayılsamda yine girerim. girmeyeceksem istanbulda motosiklet kullanmanın bir amacı kalmıyor.

birde küçük anımı anlayatım. izmire gitmiştim bir iş için, arkadaş çok trafik var, geç kalabiliriz demişti. taksiye bindik, gideceğimiz yere geldik. dedim hani trafik vardı? vardı ya işte dedi. kırmızı ışıkta oluşan küçük kalabalıktan bahsetmiş:) izmir kafasıyla istanbulu anlamaya çalışmayın, burası farklı bir dünya.

istanbul'da emniyet şeridi eds kamerasının ceza yazdığı yerler boğaziçi köprü yolu tem çamlıca, ümraniye altunizade bağlantı yolu tünel, esenler topkapı bağlantı yolu iki taraflı. bildiğim sadece bunlarda kamera var.

istanbul'da emniyet şeridi eds kamerasının ceza yazdığı yerler boğaziçi köprü yolu tem çamlıca, ümraniye altunizade bağlantı yolu tünel, esenler topkapı bağlantı yolu iki taraflı. bildiğim sadece bunlarda kamera var.

+maltepe-bostancı arası da vardı yanlış hatırlamıyorsam

Ben de bi sey ekleyeyim; BEUS'lari eds zanneden motorcular var BEUS yazisi ve sensorlerinin ordan gecerken bi anda emniyet seridinden cikiyorlar, arkadasim onlar ceza yazmaz buzlanma var mi yok mu anliyor paniklemeyin.
Ayrica Istanbul'da yasamayip emniyet seridinden gidenlere laf edenler, size kil oluyorum. Bu konuda da aciklama yapmaya gerek duymuyorum artik.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar