Selamlar, sorularımla geldim.:) cidden yardıma ihtiyacım var.

Merhabalar. İstanbuldan Öğretmen Kağan. 34 yaşımdan sonra birmotor sevdası başladı ve bu hafta içinde muhtemelen alacağımbir motor. Fakat ne alacağım neye dikkat edeceğim bilmiyorum açıkcası. Çünkü motor sevdam geçecek mi yoksa kalıcı mı olacak bilmiyorum. Bu yüzden öncelikle fazla para vermeden 1500-2000 arası birmebla verip iyi kötü başımı ağrtımayacak bişey alayım. Sonra eğer motor benim işimmiş dersem 6 7ybinlik bişeyler (tabiki motordan da azcık anlar olduktan sonra) alırım. Ancak bu ara ne almalıyım bilmiyorum. Bahsettiğim miktarlarda bir iki motor buldum Jinlun 2010 model kanuni karacal regal raptor 150 ve kanuni tiger bu modelleriden hangisini almalıyım. Bu konuda fikir verebilecek arkadaş varsa cidden mutlu olacağım. Şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Regal raptor 250 almaya çalış hocam. ve kanuniden uzak dur.. :cat:

Kağan merhaba,
Şimdi bende seninle hemen hemen aynı şekilde düşünerek motora başlamıştım, ilk hedefin 2000 lik bi alet almaktı. gittim ehliyet kursuna yazıldım. bir ay boyuncahafta sonları motor eğitimi verdiler. Sonra hondanın sürüş eğitimine katıldım. orada cbr250R sürdüm ve dedim... ben racing bi 250 likle başlayacam...

Sana önerim bi ehliyet kursuna yazıl. Mümkünse çok iyi bi kurs olsun. Bu konuda sana gittiğim kursu önerebilirim. Kursta bir iki motor sürersin o zaman anlarsın motoru seviyomusun yoksa sevmiyomusun... sonra ona göre gider alırsın motorunu.

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Merhabalar. İstanbuldan Öğretmen Kağan. 34 yaşımdan sonra birmotor sevdası başladı ve bu hafta içinde muhtemelen alacağımbir motor. Fakat ne alacağım neye dikkat edeceğim bilmiyorum açıkcası. Çünkü motor sevdam geçecek mi yoksa kalıcı mı olacak bilmiyorum. Bu yüzden öncelikle fazla para vermeden 1500-2000 arası birmebla verip iyi kötü başımı ağrtımayacak bişey alayım. Sonra eğer motor benim işimmiş dersem 6 7ybinlik bişeyler (tabiki motordan da azcık anlar olduktan sonra) alırım. Ancak bu ara ne almalıyım bilmiyorum. Bahsettiğim miktarlarda bir iki motor buldum Jinlun 2010 model kanuni karacal regal raptor 150 ve kanuni tiger bu modelleriden hangisini almalıyım. Bu konuda fikir verebilecek arkadaş varsa cidden mutlu olacağım. Şimdiden teşekkürler.

Sevgili Kardeşim,

Madem motor sevdan geçicimi kalıcımı bilmiyorsun , o zaman git ve iyi bir eğitim kurumundan veya eğitmenden temel eğitimi al. Motoru onlar temin edecekleri için motor masrafına girmezsin ,sevmezsen bırakırsın seversen de küçük bir motorla vakit kaybetmek yerine yaşına ve hayallerine daha uygun orta hacimli bir motor ile direk başlangıç yapabilirsin.

Sevgilerimle

Motosikleti
Kanuni tiger, sorunları başladı mı durmak bilmeyen bir model...

Teşekkürler arkdaşlar. Beklediğimden hızlı oldu yanıtlar. Ehliyetimi aldım zaten ehliyet sıkıntım yok. en azından kurs gibi birsıkntı ehliyetimin çıkmasını bekliyorum.(o da ayrı dava):) mevzu bir iki defa motor kulanmak değil ki. zira öncesinde scooter denen küçük vitessiz motorları kulanmışlığım var. Benim bir tane olsun ve kullanayım o zaman karar vermem daha mantıklı olacak en azından az para verdiğim için de çok canım sıkılmayacak. Sanırım anlatabildim. Yoksa bir motor alacağım 10 gün içinde. (Chopper)

Kanuni tiger, sorunları başladı mı durmak bilmeyen bir model...
Kardeş bende alırken çok dediler sorun çıkarır yolda kalırsın şöle kötü böle kötü diye ama hiç öyle bi sorun olmadı(tü tü tü maşallah :) ). Hem uygun fiyatlı hemde servis sıkıntısı yok. Parçalar uygun ne biliyim. Bence fiyat performans olarak kanuni iyi yaw... tabi bunu GT250R için söylüyorum.

Motosikleti
hyosung için konuşmuyorum zaten..

Kanuni tiger için konuşuyorum. Ki parçaları ve servisi söylediğin gibi değil. ben 2,5 milyar masraf yaptım tiger'a.. ve 2,4 milyar'a satmıştım. ki bir anektot; debriyaj balatası bitmişti, 120tl vermiştim. Mct'ninkini sorduğumda 20tl demişlerdi... Bu da ek bi bilgi olsun..

Başlık içeriği itibari ile yeterince motosiklet konusu dahilindedir, konu dışı bölüme uygun değildir.
Herşey gönlünüzce olsun.

hyosung için konuşmuyorum zaten..

Kanuni tiger için konuşuyorum. Ki parçaları ve servisi söylediğin gibi değil. ben 2,5 milyar masraf yaptım tiger'a.. ve 2,4 milyar'a satmıştım. ki bir anektot; debriyaj balatası bitmişti, 120tl vermiştim. Mct'ninkini sorduğumda 20tl demişlerdi... Bu da ek bi bilgi olsun..

O zaman gemiş olsun kardeş. Neyse sonunda kurtulmuşsun. Fazer seni mutlu mesut ediyodur inşallah :)

Motosikleti
tiger'dan sonra regal raptor spyder aldım. derin bi oh çektim onunla, çok kahrımı çekti çok yollar teptik birlikte ve hıçkırmadı bile alet, tabiri caizse. benzinimi koy bakımlarımı zamanı gelince yap yeter dedi.. Şimdi de Fazer'ımda devam. dediğin gibi mutlu mesut yaşıyoruz ::sm_smile

Motosikleti
kanuni caracal kullanmadım hakkında yorum yapmıyım. kanuni'yi genel olarak sevmiyorum. dediğim gibi 250'lik regal raptor tavsiye ederim. hor kullanılmamış olmasına dikkat et..

Hocam sizi tebrik ederim,seçim olarak cruiser-chopper tarzı modeller seçmişsiniz:)seçenekler arasına Gv250 koyun ve alın,sonrasında zaten motora başlayınca bırakamayacağınız için sizi uzun süre idare eder,değiştirmekle uğraşmazsınız.Eger bütçe olarak sizi aşarsa Caracal'ı düşünebilirsiniz.Benim hoşuma gitmişti genel olarak.2hafta kullanma şansım olmuştu.

Bütçeniz,motor gücü,başlangıç ve seçmiş olduğunuz tarza uygun ve hepsinden önemlisi sorunsuzluk,üstüste koyduğumuzda seçeceğiniz morosiklet hyosung Gv 250 olmalıdır.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Lütfen izle ve dikkate al

http://www.youtube.com/watch?v=Hvunr0meJt0

Bütçeniz,motor gücü,başlangıç ve seçmiş olduğunuz tarza uygun ve hepsinden önemlisi sorunsuzluk,üstüste koyduğumuzda seçeceğiniz morosiklet hyosung Gv 250 olmalıdır.

Hocam hyosunga baktım ama en düşüğü 5000 lira dolayısıylailk etapta bütçemin üzerinde.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:03 ----------

Bahsettiğiniz motora baktım ancak en düşük fiyatlısı 5000 civarında bu da ilk etapta bütçemin üzerinde. Gene de teşekkürler.

Sanıyorum mondial 250 MCT alacağım. Bilgiler için teşekkürler. herhangi birsorunumda yardımınıza başvururum gene. Güneşli günler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar