2011 model 2000 km de bi motoru almak konusunda hiç tereddüt etme, lakin benim matur 2011 29 bin de, maaşallahı var. Bu gün ben satsam zaten 3500 tl den aşağı vermem. Oda alan çıkarsa bu fiyata. Cbf 150 için en hassas olan konu kullanıcı kullanım süresi boyunca yağ seviyesini takip edip etmediği konusu, Lakin 2000 km de motor, 1000 km de bakıma girdiyse, yağı değiştiyse, henüz bakımdan çıkalı 1000 km olmuştur, yağ eksilme eğilimi olan bir cbf 150 olsa dahi (yani bu 2000 km boyunca hiç yağ seviyesinin kontrol edilmemiş olduğunu düşünelim) 1000 km de yağ seviyesi kesinlikle motoru aşındırma eğilimi gösterecek seviyede eksilmez. Heleki 2000 km de olan bi motor için mümkün değil, düşmesi kalkması kazası yoksa, 1000 bakımıda yapıldıysa, ki zaten albenisi olan bi motor olduğunu söylemişsin. Gözün kapalı al. Üzerinde sıfır aksesuar dahi olsa al, ki belki bi kaç aksesuar dahi olabilir. Bugün 2000 km daha düşük olsun diye sıfır almaya kalkarsan hiç aksesuarı olayan bi cbf 150 ye plakası ile beraber 4900-5000 tl istiyorlar. Bence kesinlikle kaçırma. Hele bide sert agresiv kullanılmadığını bildiğin dingin bi kullanıcı tarafından kullanımış ise, abi ben 6-7 bin devri hiç geçmedim, sakin sakin kullandım diyen bi kullanıcı dan satılıksa, gözün kapalı al. Bence al kardeşim, çekinme. Rahmi kardeşimden de aynı yönde yorum geleceğinden eminim. Bu arada zaten 2012 ve 11 kasa arasında bi fark yok, aynı kasa. aynı paraya 2012 olsun diye 6 binde 10 binde motora para verme. Ha deseydin ki 2007 veya 8 model, o zaman tabi 3-5 bin km yüksek olsun ama modellsini al derdim ama şimdi kasası dahi aynı olunca 2011 mi 2012 mi dersen (sonuçta kasa değişimi olmayan bi yıldan bahsediyoruz) aynı paraya, ben en temizini ve en düşük km li olanını almanı tavsiye ederim elbette.