Sonilhan geldi başka yok!

Merhaba,

Ben İlhan, Pendikliyim. Üniversiteden bilgisayar öğretmeni olarak çıktım fakat aslen ve bilgisayarcılıktan daha uzun süredir sanayiciyim (baba mesleği).
En büyük ilgi alanım deniz olmasına rağmen, hem iş hem hobimi gerçekleştirebilmem için araç kullanmak zorundayım. Başlarda kesinlikle sıkılmayacağımı zannettiğim araba sevdam, İstanbul'un trafiği yüzünden çekilmez hale geldi. Son zamanlarda acaba motor mu kullansam falan derken bir baktım ehliyet için başvurmuşum. Zaten bir eksiğim A2 kalmıştı (E+D mevcut).
Aslında Samet dayım sayesinde küçük yaştan beri motor tepesindeyim ama alacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçenlerde Pendik'te kırmızı ışıktan tam 4 dakikada (sanırım 4üncü seferde) geçince karar vermem zor olmadı :pr: Motoru şimdilik ev iş arasında daha sonra da firmalara giderken kullanmak niyetim, hayırlısı.

İyi forumlar.

Motosikleti
Honda VFR 800x Crossrunner
Hoşgeldin. dilediğin motora kavuşursun ve trafik çilesinden kurtulursun umarım..

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Hoşgeldin...
De ilkilhan ı merak etmedim değil :)
Samet dediğin bizim Ağır Samet mi?... :queen:

Evet arkadaşlar..

İlhan benim yeğenim..Hemde ilk yeğenim..:rendeer:

aslında küçüklüğünden beri artçı olduğu kadar,uzun zamandır benim motosikletlerden kendiside kullanıyordu..acemiliği yok yani..Yaşı 30 u bi tık geçmek üzeredir bu arada...

Hoşgeldin İlhan..umarım forum senin için de güzel ,faydalı ve eğlenceli olur..:cat::rendeer:

hoşgeldin. ben de böte okuyorum, henüz mezun olmadım ama sanırım ben de Türkiye şartlarından dolayı diplomamı kullanamayacağım...

Hoşbuldum. Teşekkür ederim.

Dayı ya ben sonilhan diyorum sen ilk yeğen diyorsun olmadı ama...
Ha bi de bana artçı dedin ya :salut:
:wiinkk:

Hoşbuldum. Teşekkür ederim.

Dayı ya ben sonilhan diyorum sen ilk yeğen diyorsun olmadı ama...
Ha bi de bana artçı dedin ya :salut:
:wiinkk:
ülem o artçılık küçüklükten demiştim ben..ama sanki hala öyleymiş gibi anlaşılmış galiba..:pr::joker:

ya bak şimdi aklıma rahmetli babama artçı olduğum zamanlar geldi..sene m.ö:1980 ..yalvarırdım babama gezdir beni diye....:salut:
hey gidi günler heyy.....
şimdi ikimizde artçılarımız olarak çocukları alır gezeriz artık...
ha aklıma geldi.......balığada gideriz değilmi?? :cat:

ülem o artçılık küçüklükten demiştim ben..ama sanki hala öyleymiş gibi anlaşılmış galiba..:pr::joker:

ya bak şimdi aklıma rahmetli babama artçı olduğum zamanlar geldi..sene m.ö:1980 ..yalvarırdım babama gezdir beni diye....:salut:
hey gidi günler heyy.....
şimdi ikimizde artçılarımız olarak çocukları alır gezeriz artık...
ha aklıma geldi.......balığada gideriz değilmi?? :cat:

eee artçılık balıkla başladı, motorculuk ta balıksız olmaz :)

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Ulem torpilin saglammis yoksa fena makaraya saracaktim seni.
:p
Hosgeldin.:wiinkk:

COQ

Motosiklet Eğitmeni
:pl:
Ulem samet sanayici yegenin var,
temmuzda pendikteyim.
Görürsün agir misafir nasil oluyormus.:pl:

Gel abi..Benden daha ağır olamazsın ya...:rendeer:
Ha gerçi ben temmuzda senelik izin için 3 aylığına havai adalarına gidecektim ama ...
senin için iptal ederim artık....:pl::wiinkk::queen::flower:

Merhaba,

Ben İlhan, Pendikliyim. Üniversiteden bilgisayar öğretmeni olarak çıktım fakat aslen ve bilgisayarcılıktan daha uzun süredir sanayiciyim (baba mesleği).
En büyük ilgi alanım deniz olmasına rağmen, hem iş hem hobimi gerçekleştirebilmem için araç kullanmak zorundayım. Başlarda kesinlikle sıkılmayacağımı zannettiğim araba sevdam, İstanbul'un trafiği yüzünden çekilmez hale geldi. Son zamanlarda acaba motor mu kullansam falan derken bir baktım ehliyet için başvurmuşum. Zaten bir eksiğim A2 kalmıştı (E+D mevcut).
Aslında Samet dayım sayesinde küçük yaştan beri motor tepesindeyim ama alacağım hiç aklıma gelmezdi. Geçenlerde Pendik'te kırmızı ışıktan tam 4 dakikada (sanırım 4üncü seferde) geçince karar vermem zor olmadı :pr: Motoru şimdilik ev iş arasında daha sonra da firmalara giderken kullanmak niyetim, hayırlısı.

İyi forumlar.

iyi günler ilhan bey aramıza hoş geldiniz
bede pendikte oturuyor sayılırım alt sokağım yeşilbağlar
her gün okuldan gelip giderken sanayiden geçiyorum ne işle uğraşıyorsunuz inşallah forum gezilerine buluşmalara filan katılırsanız tanışırız
hayırlı olsun tekrar

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar