Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhabalar a2 ehliyetim var b ehliyet almayı düşünüyorum fakat derslere girme zorunluluğu gelmiş diye duydum.İşte vardiyalı çalıştığım için izin almam gerekir diyorlar bende izin almak istemiyorum.Acaba bu konuda bilgisi olan var mı ?
stajer ehliyet diye bişey olcağını biliyorum, derslere girme zorunluluğu olacakmış diye de duymuştum ama yürürlüğe girdimi girecekmi tam bilmiyorum sen en iyisi kursları dolaş bilgi al geçiş süreci olduğu için bazı istisnai durumlar olabilir anlarsınya yardımcı olurlar merak etme ama elini çabuk tutmanda fayda var.
Yaş gelince almadık şimdi sıkıntıya girdik.Şu anda alanlara sordum var dediler.Birde tanıdıgı aramışdım sürücü kursunda çalışıyor derslere giremiceksen gelme dedi bazılarıda yok diyor.
Üstad çalışanlar için haftasonu ve akşam dersleri var istanbuldaki ehliyet kurslarında. O taraflarda da illaki vardır, yoksa çalışanlar nasıl alacak ehliyet