Önceki sayfadaki plastik elçiler koruma+ kurye elcigi + yazlık eldivenler elim usuyor. Elcik isitma sart.
Kaç gündür havalar -10 -15. Yerler buz ve kar. 5 gündür otobuslerdeyim. Günde 3 saatim yolda geçiyor. Moturla 1 saatti. Deposu dolu üstünde bi karış karla beni bekliyor. Akü sarj olmuyor. Ayak marşı...
55w on farda arka frene basınca onun ışığı azalıyor. Yani stator 4 bin devirde 65 watt falan üretiyor. E neden akü şarj olmuyor?
birincisi senin ön far ampülün eğer dediğin gibi 55 watt ise o iş yaş.normalde 30-35 watt olur.eğer yüksek takarsan aküyü konjektörü yersin.aküyü değiştirsen bile durum aynı olur ilk önce orijinal ampülünü tak ondan sonra aküyü değiştir.olmadı konjektörü değiştir.
ha bir de şunu söyleyeyim bir de aküyü çıkar ve de ayak marşı ile çalıştır ve de (artı) ve de (eksi) kutupları ölç gaz verdiğin zaman 13.5-14 volt oluyor mu voltaj.eğer oluyorsa akünü değitir.olmuyorsa konjektörebak statörden ac 14v geliyor mu eğer geliyorsa konjektör arızalıdır.
saygılar sevgiler...
---------- Post added at 10:41 ---------- Previous post was at 10:35 ----------
Dün elcik ısıtma almaya gıttım. Gökhan'a (gkn) uğradım bana onun yerıne kılıflardan al rahat et dedi. Fakat sımdı kılıfta o kısma hukmetmıyorsa almamın bir anlamı olmayacak. Acaba baş barmak için özel bi koruyucu\kılıf vs var mı ?

Çok enteresan ya :::::::alıntı:::::
kardeş senin parmaklarında sorun olmasın veya boyun fıtığı var mı sende çünkü o yapar.bir tarafın buz gibi diğer tarafın ise sıcakdır.bu durum pek iyi sayılmaz.ya sen çok sıkıyorsun elciği ya da dediğim gibi.