...Supermoto tarzı yapmayı düşünüyorum. Kalın asfalt lastikler, ön teker çamurluğunun üstüne ayrıca gaga şeklinde bir çamurluk ilavesi, Topcase ve side case eklemeleri v.s. v.s.
Bu motorun temizini bulmak çok çok zor. Ben kolay kolay inanmazdım temiz olduğuna. Üstelik temiz bile olsa okadar para eder mi, bence etmez ama göreceli tabi. Ben sadece hem motorun km si oynanmış olup çok temiz havası verilmiş olmasından ve bundan da faydalanarak biraz sabır ile ~7500 TL civarı bir paraya satmaya çalışma ihtimaline karşı seni uyarmak istedim. İnan çok fazla insan var böyle. Yani adam belki de normal bir motoru düşük km gösterip bir de üstüne fahiş fiyat isteyim 2 kere kazıklamaya çalışıyor olabilir.
Neyse o kısımları araştırmak sana kalmış tabi ben sadece alıntı yaptığım yerdeki yazdıkların biraz çelişkili değil mi diye soracaktım ???
Drz400 den vaz gecirtecek galiba bu makina beni takipteyim![]()
Üstad, DRZ den daha ağır ve daha güçsüz bir motor. Tork da aynı şekilde... Neden bu motora takıldın ki? Hani tip olarak da ne DRZ ne de Falcon çok güzel değiller, DRZ üzerinde de çeşitli oynamalar ile güzel işler ortaya çıkartabilirsin... Ben olsam kesinlikle değişmezdim.