alakasız olcak biraz ama içimi döktüm gece gece
geçen gün iki araç kaza yapmış, arkadaki araçdaki vatandaş ön araçtaki sivil polis aracına çarpmış, asıl olay şimdi başlıyor sıkı durun,
ben metrobüsten indim bağrışmaları izliyorum,3 tane sivil polis 1 adamı tartaklıyorlar,sözlü tartaklama bitti sıra dayağa geldi,bir tanesi adama pataküte vuruyor öbürü adamı ayırmaya çalışıyor öbürü de naaptığı belli değil metrobüsten inenleri izliyor,dayak yiyen vatandaş kendini paralıyor 'abi ruhsatı gösteriyorum hala niye vuruyorsun !!!' aha lan nolluyoruz bunlar sivil polis niye adamı dövüyorlar ? kelepçe takmak çok mu zor ?155 polisi arasammı aramasammı bilemedim ben arayana kadar zaten trafik şube aracı geldi,tam kavga çözüldü derken oda ne !!onlarda kavganın bitmesini bekledi.ulan nooluyoruz nebiçim memleket 2 polis adamla boğuşuyor öbürleri eli s.kinde aylak aylak izliyor,
bu polisle yaşadığım bir olay,öbür olay bambaşka onu da anlatayım,
ben foryada otuyorum, birkaç hafta önce florya ana caddesinin alt girişinde çevirme vardı,ama çok tuhaf bir çevirme ben hayatımda böylesini görmedim,ÇEVRİLMEYEN ARAÇLAR;MERCEDES,BMW,JAGUAR,AUDİ,LAND ROVER,VOLVO,gibi lüks araçlar.ÇEVİRMEYE TAKILAN ARAÇLAR: hundai,honda,opel,suzuki,ford,toyota,vs bu semtdeki polisler galiba iyice çıldırdı,yada polisler genel olarak çıldırdı, nerden biliyosun derseniz, ışıklarda durdum 5-6 dakika kadar bunları izledim,
son olarak içimde kalan birşeyi de ekliyim,
annem babam ben floryada yemek yiyicez, arabayı ana caddeye park ettik,önümüzde lüks araçlar sürüsyle,artık allahın hikmeti mi desem polisin yavşaklığımı desem,gitmiş bizim ağacın altında duran opel arabamızı çekmiş.lan arabayı çektiniz gittik florya karakola 2 polise sorduk ikiside farklı yer söyledi,haydaa bide 2 saat onları aradık, zaten yediğimiz çekici ve park ceası da üstüne kaymağı oldu.dolayısıyla benim polise olan sevgim saygım beyleeee gittikçeee azalıyor