Honda Honda FES 250 Foresight kullanıcıları

Motosikletimi Mayıs ayında ikinci el aldım.
Ancak hafta sonları kullanabildiğim için pek kilometre yapamadım. Benim düşünceme göre artı ve eksileri
+ En beğendiğim özelliği kombine fren olması ve yüksek ön camı.
+ Bagajı oldukça tatminkar, tam kapalı kask ile dizlik rahat sığıyor epeyce yer de kalıyor.
+ Selesi çok rahat
- Tekerleri daha büyük olsa sanki daha iyi olacak.
- Çinliler maalesef aynen kopyaladıkları için görüntüsü biraz mütevazi kalıyor, ama ben önemsemiyorum, sonuçta Honda kalitesi başka.

El kitabında Honda'nın İtalya'daki fabrikasında üretilmiş olduğu yazıyor.
Honda bu motorları kısa bir süre ithal etti, belki bu sebepten çok yaygın değil. Kullanan arkadaşlarla tecrübelerini paylaşmak isterim.

Merhabalar arkadaşlar bende FEs250 kullanıcısıyım.ARkadaşlar bu yazın uzun yolda denemek istiyorum.Gerçi sorun çıkaracağını sanmıyorum. Bende nadiren Fes250 görüyorum ama kullanıcısıyla birlikte görmüşlüğüm yok.Kullanışı basit ve kolaydır.Bayanlar bile rahatlıkla kullanabilirler :) Kışın binmediğimden çalıştırması baya zır oldu.Çalışınca hemen buji ve yağını yeniledim.Bir tulum alıp serüvenlere atılacağim yazın inşallah :) Denızci muzaffer abımızde eski kullanıcılarındandır.
Burada bilgilerimizi paylaşmamız çok iyi olur.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Hort :p

Güncel durum nedir arkadaşlar?
Yakıt durumu,uzun yolda stabil gidebildiği verimli max hızı ve yedek parca durumu nedir?

7 ağustos 2018 salı günü nasipse bende bir tane alacağım. Her türlü yardımlarınızı ve görüşlerinizi bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar