Macera Dolu Amerika :)

Senin sorunun ne biliyor musun? Ses tonundaki sakinleştirici etki dostum..

Hahahahahahhahahaha :) Lanet olsun dostum. Bilmediğimi mi sanıyorsun? Lanet olsun! :p (Bu iş çok eğlenceli oldu :) )

Şaka bir yana, aralardaki güzel iltifatlar için hepinize teşekkürler ;)

Sevgili Motosiklet.net :) Tekrar merhaba :)

2 gündür Washington bir sıcak bir sıcak. Şaşırtıcı! Motorum da ben de çok mutluyuz. ama kar yolda diyorlar... Nitekim bugün yine eski soğuklara döndük gibi :) O yüzden ben de bloğa bu konuyla ilişkili bir yazı koydum.

Birazı şöyle:

“En Büyük Tutkundan Ayrılmak” koydum bu yazının adını. Çünkü öyle bir duygu bu… Motordan ayrı kalınan süre ince bir sızı gibi… Her gün kendini hatırlatan, “buradayım” diyen. Rüyalarda göstermeye başlayan sonra kendini…

Bu aşağıdaki videonun üstünden 11 ay geçmiş. 2500′ü aşkın motosikletçiye ulaşmış. Ve (umarım) yararlı da olmuş! :) Şimdi tam da aynı döneme, yani kış soğuklarının bastırdığı günlere girerken bir o kadar daha insana ulaşır da belki çorbada bir tuzu olur diye tekrar hatırlatma gereği duydum. Benim için motordan kış için kısa süreliğine ayrılma vakti geldi çünkü…"

Yazıdaki motorumuzu kışa nasıl hazırlarız videosunu hala görmeyenlerdenseniz şu aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz efendim:

En Büyük Tutkundan Ayrılmak

Umarım faydası dokunur ;) Motosikletli Kız'dan sevgiler...

Başlığınızı yeni farkettim ihtiyarlıktan olsa gerek.:)

583 cevap yazılmış, 22240 kez görüntülenmiş ve üstelik 2 senelik bir konuyu keşfetmeye çalışıyorum.

Bloğunuzu sık kullanılanlara ekledim en kısa zamanda inceleyeceğim.

İyi çalışmalar dilerim.

Başlığınızı yeni farkettim ihtiyarlıktan olsa gerek.:)

583 cevap yazılmış, 22240 kez görüntülenmiş ve üstelik 2 senelik bir konuyu keşfetmeye çalışıyorum.

Bloğunuzu sık kullanılanlara ekledim en kısa zamanda inceleyeceğim.

İyi çalışmalar dilerim.

İhtiyarlıktan değildir! :) Forum gerçekten zengin konu başlığına sahip. Ondandır muhtemelen. Bazen ben bile arıyorum neredeydi bu diye! :)

Blogda ilginizi çekebilecek değişik gezi yazıları vs mevcut. Orada paylaşmadığım birçok şeyi de motosiklet.net'teki bu başlık altında paylaştım hatta! Her ikisini de tavsiye ederim ;) İlginiz için çok teşekkür ederim ;)

Bir önceki mesajımda verdiğim linki tıklayıp okumaya üşenen motosikletçiler için bir de üşengeçler için hazırlanan video ekleyeyim o zaman :)

Selin hanım,sizi tebrik ediyorum,okumaya üşenen bazılarımıza siz üşenmeyip sözlü okumasını kayıt ediyorsunuz ve paylaşıyorsunuz.Ayrıca ses tonunuzu ve vurgulamalarınızı baya başarılı buluyorum.Devamı sürekli olsun inşallah:)

Oldukça başarılı bir video. Tebrik ederim bilgilerde oldukça doyurucu her sorunun cevabı var.

Benim uyguladığım yöntem motorumuzu güzelce yıkıyoruz, siliyoruz ve 10-15 TL ye aldığımız WD-40 ı yada paramız varsa ACF-50 alıyoruz motorun paslanabilecek yada korozyona uğrayabilecek heryerine bir güzel sıkıyoruz. Kış boyu rahat ediyoruz. Lastik ve Akü uygulamalarını pek yapmıyorum onun yerine havanın iyi olduğu günlerde biraz motorumla gezer tekrar garajına koyarım.

Süper paylaşım emeğinize sağlık.. Piyasada yalıtım malzemesi olarak kullanılan EVA köpükler ile lastiklerimi yerden temasını engelliyorum.. Akü sorununu ise haftada bir kapalı garajda 15 dakika çalıştırarak hallediyorum.. Motorum çalışırken köpeğim ve bende fare avlıyoruz garajda :)

Selin hanım,sizi tebrik ediyorum,okumaya üşenen bazılarımıza siz üşenmeyip sözlü okumasını kayıt ediyorsunuz ve paylaşıyorsunuz.Ayrıca ses tonunuzu ve vurgulamalarınızı baya başarılı buluyorum.Devamı sürekli olsun inşallah:)

Üşengeçlere çözümler sürecek, merak etmeyin ;) Güzel yorumlarınız ayrı sevindirdi beni, teşekkür ederim :) Haber okumaktan her zaman daha çok seviyorum bu tarz işleri. Daha sıcak geliyor, belki de işte o sevgim yansıyor ;)

---------- Post added at 09:32 ---------- Previous post was at 09:30 ----------

Süper paylaşım emeğinize sağlık.. Piyasada yalıtım malzemesi olarak kullanılan EVA köpükler ile lastiklerimi yerden temasını engelliyorum.. Akü sorununu ise haftada bir kapalı garajda 15 dakika çalıştırarak hallediyorum.. Motorum çalışırken köpeğim ve bende fare avlıyoruz garajda :)

Ben de motoru kısa aralıklarla (bazen haftada bir, bazen 10 günde bir) çalıştırıyorum kışın. Benimki de kapalı garajda fakat henüz fare avlayamadım. Üstelik kedim de var! :) Yorumunuz için de teşekkür ederim ;)

tutkunuzu kıskandım ve kendime kızdım :pr: çabanız ve örnek teşkil ettiğiniz için teşekkürler...

Oldukça başarılı bir video. Tebrik ederim bilgilerde oldukça doyurucu her sorunun cevabı var.

Benim uyguladığım yöntem motorumuzu güzelce yıkıyoruz, siliyoruz ve 10-15 TL ye aldığımız WD-40 ı yada paramız varsa ACF-50 alıyoruz motorun paslanabilecek yada korozyona uğrayabilecek heryerine bir güzel sıkıyoruz. Kış boyu rahat ediyoruz. Lastik ve Akü uygulamalarını pek yapmıyorum onun yerine havanın iyi olduğu günlerde biraz motorumla gezer tekrar garajına koyarım.

Ah o iyi havaları ben de kaçırmıyorum kışın. Motora binince kışın ortasında bahar gelmiş gibi oluyor insanın hayatına :) Yönteminizi paylaştığınız için ve güzel yorumunuz için de teşekkürler ;)

DSC05864.jpg

DSC05956.jpg

DSC05903.jpg

DSC05947.jpg

Herkese merhaba,

Soğuk algınlığı falan dinlemedim Washington Uluslararası Motosiklet Fuarı'na gittim, bir sürü fotoğraf ve çok değerli yorumlarımı (! :) ) içeren bir video çektim. Blog için hazırlıyorum. Çok kısa süre sonra bayıldığınız bütün motorları görebileceğiniz fotoğraflar Motosikletli Kız'da olacak. Bu arada birkaç tane öngösterim ekliyorum :) 2013 Suzuki Burgman'a dair izlenimlerim ve BMW'nin scooterına dair şahsi ve naçizane gözlemlerim de yazıda olacak. Blog yazısı hazır olduğunda yine buradan duyuracağım. Tadını çıkarın ;)

Washington'dan sevgiler ;)

Çok Yararlı bilgilerin olduğu bu Yazılarınızı,Gezilerinizi ve Bilgilerinizi Değerli zamanınızı Ayırıp Bizlerle Paylaştığınız için Çok Teşekkürler Selin Hnm

geçen yıld paylaşmıştınız çok hoşdu,bu yılda geçen yılkinden daha ayrıntılı bilgilendirme bekliyorum sahsen ,ağzınıza ,klavyenize sağlık..

Selin abla seni izlerken tam bir spiker gördüm karşımda kendimi kaybedip Atv ana haber stüdyosunda zannettim bi an :mrgreen:

oooo :)

Bayan sürücülerden bi sizin birde Burcu Çetinkaya'nın ehliyeti hakettiğini düşünüyorum :)

Dünden bu yana yazdığınız güzel şeyler için tek tek teşekkür ederim. Hiç vakit kaybetmeden fotoğrafları koyduğumu duyurmak istedim :)

180'e yakın (tam sayamadım belki de daha fazla) fotoğraf blogda. Ayrıntıyla inceleyebileceğiniz şekilde HD ;) Yorumlarımı içeren video da yolda. Bloğa da yorum bırakmaya fırsatınız olursa ayrı sevinirim. Olmazsa da kırılmam ;)

Tadını çıkarın ;)

Fotoğraflar işte burada: Amerika'dan Son Haberler

Motosikletli Kız (Selin)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar