Yamaha Yamaha Ybr 125 / Ybr 125 Esd Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

13 lt re ile en fazla yedek dahil 600 yapabilir ben yedek dahil 575 civarı yaptım benzin daha bitmedi ama bitirmeye de benim cesaretim yoktu çünkü şehirler arası yolda idim
haa benim depo 12 lt alıyor eski kasa olduğu için

Tamam ustam eyvallah bilgilendirdiğin için.

can bendeki de kushitani deri mont memnunum tavsiye ederim yanlız modele baktınmı yakından önden havalandırma yerleri olması lazım link te göremedim yazın çok lazım oluyor ...

Valla abi daha uygun birşeyler almaya karar verdim. Sağlıklı bir şekilde oturup düşününce, kışın 7/24 motosiklete binen birisi değilim. Yağmur yağdığında bile motosikletim batmasın diye dışarı çıkarmaya üşeniyorum :)

Daha uygun birşeyler bakıcam o yüzden. :)

Bu arada sen nasılsın abi? Ne var ne yok?

şimdi benim ybr ile 60-70 km hızla gidiyorum ve 100 kmde 3 litre benzin yakıyorum. yani 14 kuruş.

lpg takarsam yüzde 40 tasarruf etse 8.5 kuruş yapar. 9 kuruş diyelim.

kilometre başına 5 kuruş, 20 kmde 1 lira tasarruf.

500 tl fiyat verseler 500x20=10 000 km demektir.

bu da benim için 10 000/1200 8 ay gibi bir süre eder.

8 ayda 500 tl.

motoru değişene kadar (önce ev, sonra 10 binliraya bi araba, e bi 10 bin de cbr 250 desek) en aşağı 4 sene geçeceğinden 3 bin lira para demektir.

iyice kafama yattı bu iş.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Selam arkadaşlar yeni lastiklerimi aldım almayı düşünen arkadaşlar için yazdım Pirelli duro traction takım ve 1 çift sibop hediyeleri 150tl.
s7301936.jpg

mayk ben senin gibi düz yol motorcusu değilim ben. Altıma hangi motor gelirse gelsin hakkını veririm. Sen benim motor kullanmamı gördün. bende problem yok. Problem altımdaki motordaydı. :pl:

F54

evet sende suç yok sadece seçimin yanlış sana 50 kere dedim al bi cbr 250 bak keyfine:queen:
hee ben titanla gezerim diyorsan yersin tokat'ı:queen:

yok artık uslu çocuk oldum fatih. :) artık tıs tıs yavaş yavaş sürüyorum. Çünkü havalar çok soğuk :queen:

Valla abi daha uygun birşeyler almaya karar verdim. Sağlıklı bir şekilde oturup düşününce, kışın 7/24 motosiklete binen birisi değilim. Yağmur yağdığında bile motosikletim batmasın diye dışarı çıkarmaya üşeniyorum :)

Daha uygun birşeyler bakıcam o yüzden. :)

Bu arada sen nasılsın abi? Ne var ne yok?
sağolasın can allah"a çok şükür iyiyim sen nasılsın iyisindir inşallah bildiğin gibiyim kask,mort, paltolon, bot, eldiven, bunlar kışın yada yağmur yağınca lazım deyil her zaman lazım senin bunları bildiğini biliyorum bende senin gibi ekonomik başka sebepden arayışa girdim uygun olarak sahibinden com"u takip ettim ve hepsini ordan aldım son kask"ım hariç ve hepsini yarı fiyata alabilirsin bazen bi sezon motor alıp sonra hevesi gecen yada aile sebeblerden dolayı motorunu satıyor ekibmanlarınıda uygun fiyatada satıyorlar araştır bulursun...

oooo kimler varmış kimler...
elimde 2 dürüm var biri fatihe biri durmuşa.. hadi bendensiniz ısmarlıyorum :pl:

13 lt re ile en fazla yedek dahil 600 yapabilir ben yedek dahil 575 civarı yaptım benzin daha bitmedi ama bitirmeye de benim cesaretim yoktu çünkü şehirler arası yolda idim
haa benim depo 12 lt alıyor eski kasa olduğu için
ben ilk depo ile 587 km yapmıştım. tabi sakin kullanımda. :) sonraki depolar 500 de bitti

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar