cıkarttım abı acısını 2 haftalık stresı attım acayıp keyıf verdı valla
Ben gelebilirim. SIKINTI YOK....::gazla:::bounce:O neydi arkadaş,Motora yapışarak donacak,kalıp halinde çözülmeden inecektim.Bu soğukta bile "1 tur nolur hocam" diyen arızalı,servis bakım ihtiyacı gelmiş velinimetlerim oldu ya ne diyim... Bu arada bu cuma Kurter kafe toplantısını Mudanya'da yapsak kimler gelemez yok yazılır devamsızlıktan kalır.Zeko'nun vardiyası akşam 8 de başlıyor muhtemelen onun iş yerine gidilir,benimse okul çıkışı kurul toplantım var kim bilir ne zaman biter ancak yetişilir...:bounce:
Komşusun sanırım sendeteşekkürler. Zaten Ramzey bayii ile görüştüm artık cross gelmiyormuş..
Bu arada umurbeyde ki siyah yamaha senin sanırım.. sürekli önünden geçerken kesiyorum da![]()
Eh bizde işyeri izin durumunu ayarlayamasak ta ağırlarız sıkıntı yok.:bounce:O neydi arkadaş,Motora yapışarak donacak,kalıp halinde çözülmeden inecektim.Bu soğukta bile "1 tur nolur hocam" diyen arızalı,servis bakım ihtiyacı gelmiş velinimetlerim oldu ya ne diyim... Bu arada bu cuma Kurter kafe toplantısını Mudanya'da yapsak kimler gelemez yok yazılır devamsızlıktan kalır.Zeko'nun vardiyası akşam 8 de başlıyor muhtemelen onun iş yerine gidilir,benimse okul çıkışı kurul toplantım var kim bilir ne zaman biter ancak yetişilir...:bounce: