bi buton yokmu dozere çevirecek

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:queen:

hani diyomki öyle bi buton olmuş olsa, motoru dozer felan çevirse ne güzel olurdu.

servis-yollari-asfalta-hazir39d3a1b607.jpg

hatta bu bile olabilir

dozer31hgej2.jpg

bu sabah önüme kıran ......... taksici için o butonu kullanabileydim.

sonra yine önümde giderken tak diye sinyal vermeden, solda duran arabayı felan içindeki ile bi ezeydim.

sabah sabah keyfimi kaçırdı pezolar.

taksici bide dönmüş sinyali görmüyon mu diyo.

be adi yaratık, sinyal verir vermez önüne mi kırılır insanın diyemedim yala orda. adam biraz yaşlıydı. pis pis gözünün içine baktım, anlamıştır umarım...

yazıyımda içimden atayım diye şeyettim. yoksa insan hayatı önemlidir, bilimum hayevandan korunmalıdır :D :D

Karşısında ki bi kamyon olsaydı böyle çıkmaya yer mi diye sorduğum çok oldu kendi kendime... Öyle bi dönüşüm butonu olaydı iyiydi :) seni göre göre nede olsa motosiklet sıyrılır/aradan geçer gider diye şerit ihlali yapan bir ton adam demeye şahit gerektiren insan müsfetteleri malesef sayılacak kadar az değil.

Ankara yaşamak için iğrenç bi yer kim ne derse desin, istanbul çok daha medeni.

buna katılıyorum ama gülmekten :queen:
bizim buralarda adeta trafikte counter strike oynarız:mrgreen:
Ondan şikayetim yok ama ben ankarada motosikletle, yaya olarak yürümeye göre daha rahatım. Yayayken kaldırıma park eden arabalar, kamyonlar hatta tırlar var yürümek bir çile. Ayrıca sağa dönen araçlar yayaya yol vermiyor yayaya yeşil yansa bile üzerine sürüyor. İnsanlar çok kaba ve cahil.

Ondan şikayetim yok ama ben ankarada motosikletle, yaya olarak yürümeye göre daha rahatım. Yayayken kaldırıma park eden arabalar, kamyonlar hatta tırlar var yürümek bir çile. Ayrıca sağa dönen araçlar yayaya yol vermiyor yayaya yeşil yansa bile üzerine sürüyor. İnsanlar çok kaba ve cahil.

metropollerin sorunları bunlar.. ölmemek için direnmekten başka çaremiz yok :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport

Genelleme yapmamak lazim ,cevrendeki kurallara saygili Ankaralilari gucendirebilirsin.

Bu Araba (Camaro ) bu Robota dönüşüyorsa

E ozaman Bu Motorda Optimus Prime Dönüşür :)

Ve Dönüşmüş Hali :mrgreen:

Yani bu 2 seçenekden birini alırsan yolda onlar Pıçaklarsın ,doğrarsın,ışın gılıcıynan 2 ye bölersin :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

hergün ya da sıklıkla karşılaşıyor değilim.

genelde ben de dikkatli kullanırım. Hatta normal kullanan taksicilere dahi yol veririm.

sıkıştırma ya da zapadak araya girme gibi haretketlerde bulunmam.

bi otomobil gibi gitmem ama az önceki saydıklarıma azami dikkat ederim.

ankara nın çoğu bölgesine göre daha eğitim seviyesi düşük yerde oturuyorum. bir sorun olmadı şükür bu güne kadar.
bahsettiğim olay kurtuluş parkı - itfaye ışıklarında gerçekleşti.

İstanbul trafiğini hiç bilmiyorum ama yakınan insanları görüyoruz.

sonuç olarak; normal diğer motorcular kadar Ankara trafiğinden şikayetçi değilim. Lütfen herkes dikkatli kullansın !

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar