İstanbul'da kar yağışı

Motosikleti
Henüz yok.
Arkadaşlar Çamlıca tarafına gelecek olanlar dikkatli olsun aşırı kar yağışı var bilginize.:pale:

Motosikleti
Henüz yok.
çamlıcada kar yağışı etkisini yitirdi şu andan itibaren güllük gülistanlık bir güneşli hava var yinede dikkat edelim

Büyükçekmece - Beylikdüzü günlük güneşlik. Kar falan yok.

Konuşmalar sanki telsizden anons ediliyormuş gibime geldi :queen:

Motosikleti
Henüz yok.
tekrar kar yağışı azda olsa başlamış durumda allah dışarda olanlara kolaylık versin.

öğlene doğru zincirlikuyu civarında da güneş açtı ama şimdi yine kartalkaya :)

Kar yağışı altında motokuryelik başka çile oluyor. Daha akşama çok var 200 km devirdik bile.

Arkadaşlar Çamlıca tarafına gelecek olanlar dikkatli olsun aşırı kar yağışı var bilginize.:pale:
Uyarın için teşekkürler. Evden çıktım. Motora binerken kar yağışı başladı. Eve geri dönüp kıyafetlerimi değiştirmektense motora binip gitmeyi tercih ettim. Yolda pişman oldum tabii. Çok zor bir yol oldu. Kalın tekerlekli scooterlar daha çok kayıyor. Yolun bir kısmını yürüme hızında gitmek zorunda kaldım. 4 teker sürücüleri yardımcı olmak bir yana üzerine sürüyor. Korna çalıp yoldan kovuyorlar. Akbil dönemine gireceğiz galiba.

Motosikleti
Henüz yok.
çamlıca da şu an kar yağışı durdu durum sakin belki geceye doğru yağabilir.

kayseri tomarza da kar bazı bölgelerde bir metreyi aştı...gece koyduğum arabayı sabah bulmakta zorlandım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar