15 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları vs.

Ben de sinava calismadan bir onceki gece son 5 sinavin sorularini cozup girdim. O sonuclara gore dordunden kalmistim birini ucundan gecebilmistim :cherry: Ertesi sabah sakin kafayla yaptim, ilkyardim 93 trafik 93 motor 90 almisim. Haftaya da direksiyon sinavi herkese basarilar:)

Motosikleti
Hero X Pulse 200
ben direksiyon sınavını bu sabah oldum çokta eğlendim valla süremeyenler beni çok güldürdü :D

Ben daha önce B aldığım için sadece motordan girdim.

Ondan da 100 almışım bu Cumartesi veya Pazar günü direksiyon sınavı olacağım hadi hayırlısı bakalım.

ben direksiyon sınavını bu sabah oldum çokta eğlendim valla süremeyenler beni çok güldürdü :D

valla siz şanslısınız ben sabırsızlanıyorum artık 19 ocak dediler bize ya . meb'e bağlı bir şey değil mi gün ay sürücü kursu mu belirliyor ne bu böyle valla deli oldum kurs başladı başladı diğer konusularada aramak bile içimden gelmiyor artık... ./

Motosikleti
Hero X Pulse 200
valla siz şanslısınız ben sabırsızlanıyorum artık 19 ocak dediler bize ya . meb'e bağlı bir şey değil mi gün ay sürücü kursu mu belirliyor ne bu böyle valla deli oldum kurs başladı başladı diğer konusularada aramak bile içimden gelmiyor artık... ./

meb'e bağlı 4-5 güne yayarak yapıyorlar sınavları..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ehliyet sınav soruları gayet çok basittir ben a2 ve b için 2 ayrı kez girdim kitaptan çalışmanıza gerek yok denilecek kadar basit sorular tek yapmanız gereken mantığınızı üst seviyede kullanmak:wiinkk:

Bugun benimle birlikte kimler direksiyon sinavina girdi ve nasil gecti arkadaslar?

Ben sinavdan geliyorum simdi gayet iyiydi 3 ten sonra aciklayacaklarmis.

bugun bende dıreksıyon sınavına gırdım sıramı beklerken mılette gulup eglenıyordum sıra bana geldı motora bındım dıreksıyon duz duruyor motor sola gıdıyor onden farı düştü fren desen el frenı gıbı ayak frenıne basarken ayagın yere surutcek nerdeyse ılk defa o kadar kotu motor kullandım heralde sınırdan gecmısımdır bakalım yarın ogrenıcem sonucu :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar