Full korumalı 140 km. hızda kaza

Bu hızda bile korumalar ne hale gelmiş.

Moderatör tarafında düzenlendi:
millete hava basacam diye teker yaparsan yapuşursun böyle yere neyseki bişey olmamış. ama araba sürücülerine helal olsun yardım ediyorlar burda aynı şey olsa hava atıyodun nooldu gördünmü .....kini diye gülerlerdi basıp giderlerdi..

Süper Moderatör (BBRR)
motosiklet te artislik olmaz yatsin kalksin dua etsinki refujlere degmemis o hizda bacak kol ne varsa traslardi refujler. hava super yol uygun stabil bir hizla devam et ne gerek var ole teker yapmalara bir hizlanip bir yavaslamalara.. en iyi surucu gidecegi noktaya en guvenli gidebilen kisidir. bu videodaki arkadas bizim mal tabir ettigimiz buyukbas ..okuzde uyar..

Motosikleti
Kawasaki Vulcan S
Bu video daki arkadaş trafikteki süper dengesiz hareketleriyle yerden göğe kadar hatalı.Ama sürücüleri duyarlılıklarından dolayı tebrik etmek lazım aynı olay Türkiye'de olsa bırakın yardım etmeyi adamın üstünden geçerlerdi.:)

Çünkü özellikle motosiklette hiç bir hız yanında "bile" ifadesinin kullanılacağı hafiflikte değildir :)

Motosikleti
BMW K1200GT , BMW S1000XR M Sport
Çünkü özellikle motosiklette hiç bir hız yanında "bile" ifadesinin kullanılacağı hafiflikte değildir :)

Hay ağzını öpeyim çok doğru söylemişsin...

(offf MT çalkalanacak oocan Levsy i ağzından öptü diye flaş flaş flaş :p :p :p :p )

Motosikleti
Suzuki GSX-S 1000 F ...S..... CGSUKİ 250 MELEZ KROSS
ben de bu herif(öküz) nereye koşuyor diyorum...meğersem motor herifi(öküzü) geçip gitmiş...:queen:

Oha motor ufuk noktasından kaybolmuş haha. :D Ben de anlayamadım niye koştuğunu adamın.

KTM de hakikaten sağlam motor yapıyormuş helal olsun. Aynı kazayı mesela bi GT650'yle yapsa parça pinçik olmuştu.

Sağlam olmasına sağlam tabi ama zaten ayarlıyorlar, yere sürtmesi zor kaza anında. Koruma topuzunun üstünde sürüklenmiş. O yüzden bi şey olmamış.

Videoda ön kaldırdığında bir yandan da ön fren manetini de sıkıyor sanırım,doğru mudur?Wheelie yapanlar ön freni sıkıyorlar mı?
Bu arada eldiven çook önemli,insan düştüğü anda asfaltta sürüklenirken hemen durup ayağa kalkmak istiyor,haliyle elleriyle yola yapışıp bir an evvel durmak istiyor,böyle olunca da eldiven özellikle parmak uçu kısımları zımpara oluyor.Ama eldiven kalın olunca da eller hissizleşiyor,arasını bulmak lazım.Mesela kevlar eldiven gibi.

kazanın Youtube linki: http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=B5PhwIxVnck

millete hava basacam diye teker yaparsan yapuşursun böyle yere neyseki bişey olmamış. ama araba sürücülerine helal olsun yardım ediyorlar burda aynı şey olsa hava atıyodun nooldu gördünmü .....kini diye gülerlerdi basıp giderlerdi..

senin dediğin benim başıma geldi; ben okuldan çıkmış eve dönerken arkadaşı da alayım dedim ikimizde de kilo var tabi (motor 100 lük cup) şehir içindeyiz çocuğu aldım köşeden dönerken yerde su kanalı var dı oradan geçtik çocuk geri oturmuş biraz önler kalktı indi ve bizde indik yeri öptük yani sonra kalkmaya çalışırken arkamızdan kızlar geçiyormuş ben görmedim teyzenin biri çıktı cama bağrıyo kızlara hava atarsanız böyle olursunuz diye insan bi yardım eder dimi.

Genç olupta böyle bir makinayla hareket çizmeyenimiz varmı !! ? , tam kanın kaynadığı zamanlar, neyseki Allah yardım etti , ucuz yırttı .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar