2013 Motosiklet Fuarı İstanbul da 28 Şubat - 03 Mart tarihleri arasında yapılacak

dün ntv de saffetin garajı programında EICMA fuarını gördüm, bir kez daha anladımki motosiklet kültürümüz içler acısı! bizim fuarla karşılaştırıldığında yerden göğe kadar fark var adamlar aşmış her anlamda.bu sene hiç gidesim yok fuara!

jr.

fuarı önceye çekmişler.

suzuki diyecek ki inazumayı bu yüzden fuara da yetiştiremedik :D

Arkadaşlar ben ilkdefa bu fuara katılmayı planlıyorum. Acaba 2 kişilik bilet nereden bulabilirm

dün ntv de saffetin garajı programında EICMA fuarını gördüm, bir kez daha anladımki motosiklet kültürümüz içler acısı! bizim fuarla karşılaştırıldığında yerden göğe kadar fark var adamlar aşmış her anlamda.bu sene hiç gidesim yok fuara!
aynen, bizim fuar semt pazarı gibi kalıyor onların yanında

arkadaşlar bu fuarı düzenleyen firma ile iletişime falan geçilse belki öneride bulunabiliriz

2009 fuarından Chris Pfeiffer
resim041j.jpg

2013 yılında neler geliyor bi türlü net haber alamadık..
Bu motosiklet firmaları nasıl reklam yapıyor belli değil.

Niye ertelenmesi isteniyor acaba ben onu çözemedim bence en doğru zaman 2013 modellerin getirilme ve satılma döneminin başlangıcı.Bilet konusuna gelirsekte öğrencilere ve çocuklara bedava,kadınlarada bedava olması lazım otomobil fuarı öyleydi.Yetişkin erkekler içinse sanırım 20 25 lira falan olur.

GEÇEN SENE FUAR DEGİL REZALETTİ BENCE HİÇBİRŞEY GÖREMİYORSUN KÜÇÜÇÜK Bİ ALANDA HERŞEY HERKES ÜSTÜSTE AYNI OLACAKSA HİÇ YAPMASINLAR DAHA İYİ !!! SIKIŞTIRILMIŞ ARABAYI PARK EDECEK YER BİLE YOK ZATEN SOGUKTA MOTORA BİNEMİYORSUN İNSAN SELİ DAR ALANLAR AMAN ALLAHIM HATIRLAMAK BİLE İSTEMİYORUM BİDE ZORLA GÖTÜRDÜGÜM ARKADAŞLARIMA REZİL OLMUŞTUM ZATEN KÖTÜYDÜ YANİ KÖTÜ!!!:pr:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar