Sanırım 2013'ün ilk CBF'ini ben aldım![]()
Siyah CuBuF'umu Fenerbahçe'deki Mutluhan'dan aldım,benim için epey elverişli sayılabilecek koşullara.Güray Bey diye bir yetkili var,sağolsun,çok yardımcı oldu.Ruhsat-plakanın çıkması ise haftabaşını bulacak.Hayırlısı artık.Alınca resim paylaşım inşallah.Cümleten iyi sürüşler.
aramıza hoş geldin ozan arkadaşım kendin hakkında ayrıntılı bilgi verirsen hepimiz birbirimizle daha rahat görüşme ve bilgi alışverişi imkanı buluruz =)
bu arada hayırlı olsun kaç paraya anlaştın michelin dahil anlaşsaydın keşke tekerin düz bassın allah kaza bela vermesin =)
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:41 ----------
arkadaşlar merhaba
öncelikle motoruna mercekli zenon far düşünenler dikkatlice okumalı
bu kış boş durmamak adına aklıma fikirler geldi. en iyi fikir şu oldu, araştırdım öğrendim sordum soruşturdum..uzuuun zamandır.. neyse gelelim konuya...
öncelikle, bu üründen alacak varmı desem kaç kişi evet der acaba..site fiyatı 188 tl + kargo ÜRÜN İÇİN TIKLA
sanalpazar.com üzerinden satıcam. bilmiyorum beni ne kadar tanıyorsunuz ama yapıcam bu işi.sizlere güvenerek getirteceğim biçok tane. ve ucuz ucuz alsın millet diye satıcam..
bilenler bilir nasıl satış olduğunu.. .bilmeyenlere, öncelik ile satış sanalpazar.com üzerinden olacak..siz para ödeyip sipariş vereceksiniz.ben sizin para ödediğinizi görecem ve ürünü paketleyip kargoya gidecem..ürün satış kodu ile kargoya teslim edecem.otomatik olarak o satış kodunda adresiniz sisteme çıkacak..ürün size gelecek. ama paranız hala sanalpazar.com üzerinde olacak.bana iletilemeyecek..ürünü açacaksınız kontrol edeceksiniz.herhangibir sorun olduğunda siteye yazı belirtip paranızı tekrar alacaksınız. eğer ki üründe sorun yok ise ürünü onaylayacaksınız parayı ben alacam..yani iş garanti olacak
gelelim fiyata..
kargo benden olmak üzere 90 tl gibi hesaplıyorum..ama maksimum 100 tl olacak gibi ( vade farksız peşin fiyatına taksit imkanı var.ister peşin alın ister taksitli ) ( ürünü nasıl güvenli bir şekilde satarım diye düşündüm..önce para sonra ürünü mü göndersem dedim..ama çoğu kişi güvenmez diye düşündüm.en sonunda en sağlam olanı sanalpoazar.com u buldum.. ama bu site benden %5 komisyon kesecek...malesefsağlık olsun.. sonuçta kar gütmüyorum.. ) ( satışı iban no vererek bana 85 tl civarı adres belirtirse o şekilde site üzerinde olmadan -komisyon kesilmeden- gönderebilirim.. )
ilk ürünler elime geçer geçmez sevdiğim abim "ethem76" ya hemen bi tane parasız göndereceğim.sitede sözü geçen biri.. hem referansım olur.. ethem abi açacak deneycek ve yorumunu yazması böyle işe çok meraklı birnevi ondan da göndermek istiyorum
şimdi soruyorum..bu ürünü kaç kişi ister..?? vereceğiniz cevaplar benim için çok önemli. sayı belirlemem gerekiyor...
.
ramazan abi ben seni siteden de olsa tanıyorum çok iyi niyetli ve güvenilir birisin benim için ben alırım abi siteden almayada bilirim maneviyata bağlı olarak taksit büyük ayrıcalık =) ne zaman geliyor ürünler bu riallidekinin aynısımı abi ? aliexpress den filanmı getirttiriyorsun =)
bende cep telefonu kılıfı tv ler için normal yayını 3 boyutluya çeviren convert. cihaz ve tablet pc filan getirip pazarlayacağım siteden arkadaşlara kar olmadan veririm şimdilik 3-4 parça birşey sipariş verdim sistemi kendim test edeceğim olumsuz yorum pek yok gibi eğer oturtturursam türkiyede kılıf olmayan telefonlara kılıf piyasa 300 lira olan 3D çeviriciyi 100 lira gibi maliyetten getireceğim fazla karlı değil %10-15 kar koyup dağıtım yapacağım ve ürünler gelince ilk iş yazlık motosiklet montu(file) sipariş vereceğim 30 $ 53-54tl ye geliyor türkiyede 100 den aşağı yok isteyen arkadaşlara yardımcı olurum
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:58 ----------
bede alabilirim bu üründen...
sanal pazara falanda gerek yok)
gelir elden alırım hem gezmiş olurum biraz
valla arkadaş hava zaman uyarsa olmadı atlar gideriz elden alırız hem birlikte montaj yaparız hemde maksat gezmek görmek =)