15 Aralık Ehliyet Sınav Sonuçları vs.

İyi geceler mi demeliyim yoksa günaydın mı bilemediö.. :)

Neyse fazla uzatmadan konuya gireyim ben , foruma şöyle bir baktım da sınava girmeden önce herkeste bir heyecan bir şans dilekleri falan , sınav sonuçları açıklandı belki bilmeyenler vardır diye hem yardımcı olmak için hemde başarılarımızı paylaşıp aranıza yeni arkadaşların motosikletleriyle katılması için bu seferde şans dileyiniz dua ediniz .. :)

15 Aralık 2012 tarihinde yapılmış olan sınav sonuçları 1 Ocak 2013'te açıklandı. Sorgulamanız için buyrun linkinide vereyim size.. :cat:

http://www.ehliyetsinavsonuclar.net/ehliyet-sinav-sonuclari-sorgulama/

Ben inanılmaz heyecan yapmıştım bakmaya korkmuştum açıklandıgını görünce metrobüste ama bir kalkıp oynamadıgım kalmıştı yani :) Sizinle paylaşmak istiyorum bir aile olarak gördüğüm için sizleri abilerimi ablalarımı kardeşlerimi.... :bestmt:

427581_10200161430309332_2014827013_n.jpg

Bu arada sınavı geçmiş olan arkadaşlar 12-13 Ocak 2013 tarihinde direksiyon sınavı yapılcak(mış). Yinede sürücü kursunuza bir telefon açın derim belki de onlar sizden daha erken davranır. :)

Direksiyon sınavının kriterlerini merak edenler içinde ..

http://www.ugurumsurucukursu.com/ehliyetler.php?tip=A2

Herkese kazasız belasız sürüşler diliyorum . Tekeriniz hep düz ama düz bassın.. :) :thumleft:

günaydın günaydın !!!! :) hayırlı olsun :cat: tekerin hep düz bassın

12 ocak direksiyon sınavından geçince ehliyeti nezaman alırız acaba ?

Beyler Ben İlk Sınavda İlk Yardım Motoru Geçtim Sonra 2 Sınavdada Trafikten Kaldım Hiç Çalışmadım Ancak Eminim Bu Sefer Çalışıcam Tekrar Girsem Bir Problem Olurmu Nette Baktımda Biraz Stajyer Falan Birşeyler Yazıyor Nasıl Oluyor.

Motosikleti
Hero X Pulse 200
arkadaşlar direksyon sınavı önümüzdeki pazar günü beni kurstan aradılar cumartesi deneme sürüşü yapılacakmış pazar günüde sınav ama ben yanlışta anlamış olabilirim

12 ocak direksiyon sınavından geçince ehliyeti nezaman alırız acaba ?

Direksiyon sonucu açıklandıktan 1 hafta sonra kurstan dosyamı almıştım.dosyanı aldıktan sonra gün içerisinde işlemlerini halledebilirsin.Gerçi B sınıfı alanlarda aynı süreci yaşıyacağı için banka ve karakolda kalabalık oluyor.İşlemleri yapacağınız gün erken kalkmanızda fayda var.
Bir de karakola gitmeden önce randevuyu internetten almanız gerekmekte. Ben netten randevu alınacağını bilmiyordum uğraşmıştım biraz sağolsun işlemleri yapan memur randevusuz aradan almıştı beni.
Hayırlı olsun ehliyetleriniz şimdiden. Nasıl olsa geçtim sınavları, ehliyeti hak ettim diye düşünüp ehliyetsiz motor kullanmayın.Biraz daha sabredin, üzülmeyin sonra ...

sınava nasıl çalıştıgınızı banada sölermisiniz yok ben çalışmadım allah vergisi diyosa nız onuda biraz açıklayın ya :D :D

geçmiş ayların sorularını çöz kontrol et yeterli benim üstüne başka bir şey yapmadım , sınavda strest yapma sakin ve mantıklı bir şekilde cevapla hayırlı olsun sonra :)
teşekkür ve tebrik ederim , allah kimseye kaza bela vermesin..

arkadaşlar direksyon sınavı önümüzdeki pazar günü beni kurstan aradılar cumartesi deneme sürüşü yapılacakmış pazar günüde sınav ama ben yanlışta anlamış olabilirim

evet direksiyon sınavı pazar yani 13 ocaktaymış ama bizde direksiyon eğitimi 7 ocakta heryerin farklıdır tabi

Hadiyin gözünüz aydın :) Cok heyecanlı bir durum o direksiyon dersi basarılar :)

Teşekkürler :) görücez bakalım inşallah uzun uzun ders verirlerde süreriz :)

bende aynı gruptayım sizle :) acaba biz stajer ehliyet mi alıcaz yoksa normal mi ? stajer değildir inş :) bilen var mı bir de ben herşeyi bitirdim B ehliyet ile alsam dosyayı trafikten kaç para karım olur ? bu 3 sorunun cevabını istiyorum :p

12 yıl önce ben b ehliyetimi aldığımdada buna benzer söylentiler vardı. ozaman stajer değilde en az lise mezunlarına verilecek deniyodu.

sürücü kursunun uydurmaları bu stajer ehliyet kandırmaları.

10 metre gidip 2 zikzak çizince ehliyet alınıyor bu ülkede.. stajere kadar daha çok yol var önümüzde.

ha benim zamanımda parayı verip ehliyeti alıyodun. 12 yılda gene bayaa gelişme var..

12 yıl önce ben b ehliyetimi aldığımdada buna benzer söylentiler vardı. ozaman stajer değilde en az lise mezunlarına verilecek deniyodu.

sürücü kursunun uydurmaları bu stajer ehliyet kandırmaları.

10 metre gidip 2 zikzak çizince ehliyet alınıyor bu ülkede.. stajere kadar daha çok yol var önümüzde.

ha benim zamanımda parayı verip ehliyeti alıyodun. 12 yılda gene bayaa gelişme var..

yine para ödüyorsun ben 800 tl verdim azmı :)

paradan kaçış yok :) o değişmez gerçek.

bende ehliyetime a2 eklettim, 15 aralık sınavına girenlerdenim. 300 tl kursa verdim. 50tl ve 45 tl de sınavlara.
bakalım polise nekadar öpüleceğiz ?

kursu aradım 13 ocakta dedi sınav için. belkide uygulama içindir.
sınavdan 1 hafta sonra ehliyeti alabilirmişiz. hayırlısı

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar