apacheyle uzun yol yapıp döndüğünüzde motoru satılığa çıkartırsınız. bunu yapan üç adam tanıyorum![]()
hahaha
apacheyle uzun yol yapıp döndüğünüzde motoru satılığa çıkartırsınız. bunu yapan üç adam tanıyorum![]()
Yikiyodum apacheyi yine ayni kirleniodu biraktin pesiniyine batiyo.. Yagnrlar bitene kadar yatsin camurun icinde ne zarari olcak.. Gunes daha zararli yagmr camrdan.. Neyse vesselam.. Gezi guzel olacak ortasi ayarlanir o sorun degil
biraz asfalti aglatalim hep beraber
aslnda yol ortasi biyerde bulusup hep beraberde biraz dolasmak guzel olur bu isin tadi kalabalik cikiyor maglum
![]()
bozma sakın rotanı o zamanbakalım kısmetse sezonda 250cc niyetim var apache mi satıp,ama yinede bileniyorum tabii
)
Dostlarım, herkese iyi senerler..
Bol motosikletli, bol yol aldığımız, kazasız belasız, huzurlu ve bol kazanacağımız bir yıl olsun...
Herkese selamlar arkadaşlar. Geçenlerde motorumu yeni aldığımı söylemiştim.(Benzin problemiyle karşınıza geldim) Neyse ki o problem çözüldü. Daha doğrusu agresif kullanmayı bıraktım
1) Bugün motoru aldığım adamı aradım ve adamın düştüğünü öğrendim zaten yan koruma demirlerindeki kaynaktan falan şüphelenmiştim. Düştüğünü söylediğini iddaa ediyo da neyse onu Allah'a havale ettim. Şimdi daha çok kafamı kurcalayan ön lastiğe yaz sızıyo. Diskten değil eksilmemiş gözüküyo. Amörtisör keçesinden mi kaçırıyor ki ve ya kaçırabilme ihtimali en yüksek yer neresi ve tamiri nasıl olur? Parça değişimi zorunlu olur mu ve pahalı mı?
2) Ben yaz bittiğinde motorun lastiklerini ön arka değiştirmek istiyorum dublekse. Alabileceğim 3-4 tane lastik markasını fiyatıyla birlikte söyleyebilirseniz sevinirim ve ölçüleriyle beraber.(Motoru pek bilmiyorum da sadece üstüne binip sürmesi benden)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Ayrıca adam motor kalkarken tekere gelmiş yan yatırmış. Direksiyon mili kaymış 1-2 milim kadar adam onu tornacıda düzelttirdim diyo. Bunu eskişehirdeki servise götürsem anlayabilirler mi tamamen düzelip düzelmediğini ve büyük bi problem yaratır mı?
Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkürler
Herkese selamlar arkadaşlar. Geçenlerde motorumu yeni aldığımı söylemiştim.(Benzin problemiyle karşınıza geldim) Neyse ki o problem çözüldü. Daha doğrusu agresif kullanmayı bıraktım
1) Bugün motoru aldığım adamı aradım ve adamın düştüğünü öğrendim zaten yan koruma demirlerindeki kaynaktan falan şüphelenmiştim. Düştüğünü söylediğini iddaa ediyo da neyse onu Allah'a havale ettim. Şimdi daha çok kafamı kurcalayan ön lastiğe yaz sızıyo. Diskten değil eksilmemiş gözüküyo. Amörtisör keçesinden mi kaçırıyor ki ve ya kaçırabilme ihtimali en yüksek yer neresi ve tamiri nasıl olur? Parça değişimi zorunlu olur mu ve pahalı mı?
2) Ben yaz bittiğinde motorun lastiklerini ön arka değiştirmek istiyorum dublekse. Alabileceğim 3-4 tane lastik markasını fiyatıyla birlikte söyleyebilirseniz sevinirim ve ölçüleriyle beraber.(Motoru pek bilmiyorum da sadece üstüne binip sürmesi benden)
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:27 ----------
Ayrıca adam motor kalkarken tekere gelmiş yan yatırmış. Direksiyon mili kaymış 1-2 milim kadar adam onu tornacıda düzelttirdim diyo. Bunu eskişehirdeki servise götürsem anlayabilirler mi tamamen düzelip düzelmediğini ve büyük bi problem yaratır mı?
Şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkürler
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...rinizde-yaza-bomba-gibi-girin-108778640/detay
yok artık 154 km/h görmüş apache kullanmasak inanacaz.sallamak parayla değil ya.beyin de bedava olunca böyle oluyor.rtr 180 bile bu hıza yaklaşamazken bunlar komik şeyler..
Niye oyle dion haci, yazin Tokatta bi guzel cektik kafalari arkadaşla, eve donerken 270km/h yi gordumm apachede o kafayladene bak, motoru degilde kendini modifiye etmek lazim bazen, ben anliyorum arkadasi
![]()
balat bittiyse kaliper keçesinden kaçırabilir yada amortisör keçesinden yada yerde yağda olabilir tam olarak lastiğin neresinde bu yağ
ben irc kullanıyorum 150 yada 160 tl
direksiyon işiyse düz yolda biraz hızlan sonra direksiyonu bırak dizlerinle depoyu sık bakalım motor düz mü gidiyor yoksa yalpalıyor mu eğer herhangi bir anormallik yoksa bence elletme birde direksiyon göbeğinin kaynağını kontrol et çatlak var mı diye
Herkesin yeni yılı kutlu olsun bol güneşli ve kazasız sürüşler
rica ederim ön arka takım fiyatıydı hazirandı sanırım ben aldığımda michelinde bir ebat küçüğü var oda 200 tldi diye hatırlıyorum bu fiyatların içinde lastik montajı dahil başka 5 kuruş vermedim ben(sübaplarda değişti fiyata dahildi) şimdi bulunduğunuz yerde tvs servisi varsa yardımcı olmak zorundaCevabınız için teşekkürler. Direksiyon için dediğinizi yapacağım. Kaynakta çatlak olup olmadığına da bakacağım. Lastik ön arka 160 tl değil mi? ve lastik için motosikletçiye gittiğimizde yardımcı olurlar mı sipariş, takma konusunda falan? Yağ keçesi ve kaliper keçesi demişsiniz. Başka kaçırma ihtimali olan yer varmı? Yağ jantlardan tekerin alt kısmına kadar akıyo. Lastikte farkediliyo.
Tekrar teşekkürler.
Selamunaleyküm arkadaşlar. Nasılsınız görüşmeyeli ? Uzun zamandır uğrayamıyordum bu siteye.
Motorum 1,5 yıllık 15000 kmyi geçti şuanda. Şimdilik sorunsuz binmeye devam ediyorum.
Geçen gün motorcum zinciri değiştirmem gerektiğini söyledi . Kendisinde parça yokmuş internetten baktığımda da 10 liradan 110 liraya kadar zincir buldum . Daha önceden internet üzerinden zincir alıp kullanan varmı acaba ?