muğladan sevgiler....

Bütün motor seven arkadaşlarıma Muğla'dan selamlar ve sevgiler... :):) Site çok güzel.... 2013 motor festivallerinin tarihlerini belli oldukça paylaşırsanız çok sevinirim....İyi yıllar....

hoşgeldin. Bende bodrumdan adem :) muğladan parmakla sayılacak kadar azız. Onca motor arasından. :bestmt:

köyceğizdenmisin? 3 yıl orda kaldım. Avcumun içi gibi bilirim orları. Her yılda motorla geziye gelirim. :)
tam olarak karaböğürtlen köyündenim ama 4 yıl liseyi köyceğizde tamamladım bu sene mezunum üniversite olursa inş çalışıyoruz. facen var mı?

var [email protected] ekle. Orda köyceğiz ağla köyünden çiçek baba dağı zirvesi fotolarım var. :) hatta o fotolar burda gezi bölümündede var.

F54

adem yalan konuşma köyceğiz e gittiğimizde sana güvenip kaybolmuştuk hatırlıyorsan:pl:

ne kaybolduk len? Sadece yol ikiye ayrılıyodu, sapacağım yeri şaşırdım dağ yolunda :santa:

Teşekkür ederim... :) Ders arasında bile girip sürüş teknikleri ile ilgili bilgi alıyorum....neredeyse hepsini okudum biraz daha video olsa daha iyi olur :) Muğla ve civarında ileri sürüş teknikleri kursları olursa haber verebilirmisiniz.....(Serhat kılavuz gelecekti Marmarise ama ..)

Hocam hoş geldiniz, aramızda meslektaşlarımı da görmek sevindirici :rendeer:
Kalıcı ve katılımcı olmanız dileğimle... ::tutkuy::

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar