Sen kısaca o haberde ki kurye benim desene, çok yakında kahramanlıklarımı video ya alacağım. bol bol izlersin. yarın kamera elimde. :cat:
Çalıştığım sektör kurye değil BASIN ! ayrıca kartalda değil kağıthanede oturuyorum ! Nedir abi burda biraz mantık yürüteni yaftalamak ? adama bak tuttu beni haberdeki kurye yaptı ya

Bak hayat arkadaş benim diyeceğimi zaten demiş, ne bir tane yaya ile röpörtaj yapılmış, nede bir tane motorsikletliyle. Yeni yetme arkadaşlar korktuklarından uzaktan çekimi yapmış montajla haberi çakmışlar üstüne.
Bu arada Tolga Arkadaş istersen sana bizim ajansta bi sayfa açalım böyle örümcek adam batman falan gibi ? Tolganın kahramanlıkları diye olurmu

?
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:05 ----------
gel ben sana 30 km hızla giden bir motorla çarpayım, bakalım nasıl bir hasar alacaksın hep birlikte görelim? motorcuların hayatını tehlikeye atanlar var evet ama bu insanlar yukarıda da söylediğim üzere yaya geçicidinden, kaldırımdan, trafiğe ters ve aklına gelecek her türlü kuralı kaideyi hiçe sayarcasına motor kullananlar yüzünden motorcuları iplemiyor olabilir mi?
motor dediğin araçların arasından geçer. avrupa'da trafikte motorcular aradan geçebilsin diye boşluk bırakır insanlar eğer yoğun trafik varsa.
herkes kafasına göre iş yapıyor diye bizlerde yaparsak o zaman bu memlekette hiç bişey düzelmez. hiç kimseninde hiç bişeyden şikayet etmeye hakkı olmaz.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:27 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:20 ----------
o kavşak 500 mt değil 500 km bile uzakta olsa üst geçitten geçemez motorlu bir taşıt. orası insanlar geçsin diye yapılmış, motorlu taşıtlar için değil.
kuryenin zamanı dar, pizzacının pizzası soğumamalı, sucu müşteri kaybetmemek için suyu geciktirmesin ama bunları yaparkende üst geçit, alt geçit, kaldırım, ters yol, kırmızı ışık ihlali ve bunun gibi aklına gelen tüm kural ve kaideleri çiğnesin.
e o zaman şehirler arası otobüsler 150 km süratle gitsin ki daha fazla yol yapsınlar, kamyonlar tapa gaz gitsin ki daha fazla yük taşışınlar, minibüsler kelle koltuk gitsin ki daha fazla sefer yapsınlar ve bunları yaparkende trafik kaidelerini hiçe sayıp sizin üzerinizden geçsinler. ondan sonra da vay efendim kamyon dibime yapıştı, otobüs bir geçti rüzgarından savruldum, minibüs üzerime kırdı diye ağlaşın burda.
Hocam çok pardonda bu neyin hayali ?
Sen avrupa ülkesindemi büyüyük geldin buralara, yada çok elit bi semtin geniş, ferah, ideal insanlarından oluşan sokaklarından mı geldin ?
Motorsiklet bu yani ne demeye kamyonla minibüsle bir tutuyosun ki ?
Altındaki iki teker arkadaş arabanın üç te biri sadece. Ne kadar saysanda, kızsanda bu böyle. Hadi diyelimki biz inandık motoru kamyonla minibüsle hatta senin abartınla gidersek bu şekil uçakla falan bir tuttuk. Bak sana garanti vereyim uçak bile trafikte olsak sıkıştırır bizim milletimizin kafasıyla yani kamyona tıra minibüse arabaya hiç girmiyorum bile.
O açıdan insanların duyarlı olucağı günü bekliyeceğine, sen ortama ayak uydurursun böylece hem işin hemde canın tehlikeye girmez.
Yani bende isterim otobanda araçların arasında 3 metrelik bi boşluk olsun, kamyonlar yol versin, tırcılar camdan nutella reklamı gibi güler yüzle el sallasın, benzinin litresi 1 lira olsun, çiçek böcek falan ama olmuyo işte burası türkiye napalım böyle