KYMCO CK125 pulsar

Evet arkadaşlar KYMCO CK 125 PULSAR adlı motoru düşünüyorum fikirlerinizi alırsam sevinirim saygılar sevgilerrr.:queen:

o motorlar güzel ama parça açısından bulunurmu falan bilemiyıorum arkdaşlarımda var onlarda gördüm gideri var var ama dediğim gibi parça olarak bilemiyorum. :bestmt:

gideri var, parcasi var, ekonomisi var,titresimi var,saglamligi var, kesinlikle tavsiye olunur, guzel az km birsey bulursan kacirma

taş gibi sağlamdır ama titreşimi böbrek taşı düşürten cinsten :sunny: bugüne kadar test ettiğim en titresimli motor.

2.el bir motor düşünüyorsan modeli de biraz yeni olsun bence...hem motosiklet sektörü son 1/2 yılda acayip şeyler yapar oldu titreşimi azalttılar,gücü artırdılar,eğer bütçen izin veriyorsa 2011/2012model 2. el mondial drift,mondial mr lara bak hatta 200 cc düşünürsen arora tiger 200 ü hiç kaçırma.bunların hepsi çinlidir ama şikayet edenini ben hiç duymadım.bende tiger 200 var daha olumsuz yönünü bulamadım

2.el bir motor düşünüyorsan modeli de biraz yeni olsun bence...hem motosiklet sektörü son 1/2 yılda acayip şeyler yapar oldu titreşimi azalttılar,gücü artırdılar,eğer bütçen izin veriyorsa 2011/2012model 2. el mondial drift,mondial mr lara bak hatta 200 cc düşünürsen arora tiger 200 ü hiç kaçırma.bunların hepsi çinlidir ama şikayet edenini ben hiç duymadım.bende tiger 200 var daha olumsuz yönünü bulamadım
bütcemi zorlıyamam bizim burda bi abidende vadeli alıcam zaten ay ay ödiyeceğim

Benim daha önce abimde vardı aynısı ve abiminde benim de ilk motorumdu o motorda kullanmayı ögrenmiştim ben birazda o yüzden ilgi duyuyorum şimdi bi abi buldum satıyor ve vade yapıyor inşallah alıcam hayırlısı :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar