motoru olan arkadaşım bile yok. Var ama merhaba'miz var sadece samimi değiliz. O yüzden tek başıma bir halt yiyemiyorum. Tek başıma'da hiç sarmıyor. Boşuna benzin harcamış gibi hissediyorum tek gittiğim ufak gezileri.
DErt etme bende çoğu zaman tek geziyorum. KEyif almaya bakıyorum ve alıyorumda. sende biraz çaba göster selamın ötesine geç, çekinme, adama yanaş.
gezi felan yapıyor musunuz haftasonları diyip sohbet aç, bende katılabilir miyim de, bakarsın kendine yol arkadaşı bulursun. bizim burda bize teklif geliyor.
hangisi bize uyarsa onlarla takılıyoruz, herkes kendi aleminde motor sürüyor.
Keyifli geziler keyifli formlar arkadaşlar. Neseniz bol olsun.
Hoşgeldiniz ibrahim bey sizi aramızda görmek ne güzel. Motor show ne zaman başlayacak.

Bu haftasonu hava güzel gözüküyor. gerçi bugün yarın yağmur yağıp haftasonu güneş olsaydı güzel olurdu.
yumuşak çamur çok zevkli oluyor. Birde bugün 2. çevirmeye yakalandım. evin köşesini döndüm pat ekipler polisler yola atladı.
Arkadaş sanki soygun yaptık kaçıyoruz. Birde gaz kesince egzozdan hızlı gittiğim için pat pat ses geldi. Adamlar elleri silaha attı dedim şimdi vuracaklar

Ehliyet, ruhsat, kimlik kontrolünden sonra biraz kıl çıktı adam, yok motorun trafiğe çıkışı var mı ? Olmaz mı dedim. Araziye ne ile gideceğiz. O kadar param olsa araba üstünde götürürdüm.
Memur amca dedim saldılar. Allahtan ruhsat yada cüzdan evde kalmadı. Adam kıldı. Motoru çektirir beni de içeri aldırırdı. Allahtan şebeklik yapmadık. :bounce: