oncelikle hepinize merhaba arkadaslar . apache almadan once cok takip ettiğim bir konuydu apache alınca forumu bosladım biraz

zaten yazmıyordumda en azından okumayıda bıraktım

apache ile iyi kötü 6-7 ay geçirdim hiç başımı ağırtmadı onu oncelikle belirteyim .
motoru aldığımda 9bindeydi suan 16 bin küsür civarında yaklasık 7500 km boyunca hic canımı sıkmadı arka lastiği 2000 km önce değiştirdim motorun suan hicbir sıkıntısı yoktur birkere sola yatması var depo vs. hicbi sekilde sıkıntı yok sadece ayaklık birazcık esniyor suan sadece zaten motoru aldıktan 1 ay sonra falan oldu o zamandan beri öyle kullanıyorum kaynakla halledilir sanıyorum ama benim canımı sıkmadığı için uğraşmadım . birde far kalkanı denilen parçada çizik var . onuda yenisini sipariş ettim gelir 1-2 güne yani motorda herhangi bi sıkıntı yağını vs. dün değiştirdim ...
bu kadar reklam yeter herhalde kocaeli gölcük de suan motor kocaeli deki arkadaslara duyrulur 2008 model kırmızı 16 bin km de cok sevdiğim motorumu satmayı düsünüyorum sahibindene 2.600 gibi bi rakamla koyucam ama forumdaki arkadaslara cok ufak bi pazarlık payıyla 2.500 olur diyorum ...
ilan ile ilgilenmek isteyn arkadaslar olursa ozelden mesaj yoluyla iletisime gecebilirler .