A2 Ehliyet Sınavı Hakkında

Motosikleti
SuZan
arkadasım bos alanın varsa tabıkı bın ama ehlıyetı alana kadar allah korusun basına kotu bısey gelse haklı olsanda sen suclu sayılacaksın tabı benımkı sadece iyi niyetli bir tavsıye

istanbulda boş alan bulmak zorbe bıraz pratık yaparız mahallede falan işte sonra ev iş arası başlayacam :)

Motosikleti
SuZan
bu gun evrakları teslım ettım :) parayı da yatırdık :) gelsin şubat :)

A2 den nasıl kalıyorsunuz hayret :farao: Alt tarafı kaç tane soru var 10 dakkada çözdüm sonra tekrardan gözden geçirdim sonrası vurdum kafayı yattım sonuç 100 almışım fazla irdelemedim yani geçsem yeter şeklinde sonrası direksiyon sınavı oda 100 üzerinden 101 :)

Not 20 tane soru varsa o dersten geçebilmen için en az 9 tanesini doğru bilmelisin :bounce:

Bnm 4. dakikada A2 sınavı bitmişti zaten aynı sorular okumaya gerek yok çoğunu, sonra çıkayım diye düşünürken bi baktım 1 saat beklemek lazımmış işin yoksa biraz yat biraz seyret vakti doldurdum :)
diğer sorulara baktım birkaçını unutmuşm ama basitti çok eski sorulara bakan herkes geçer yani

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
:jocolor: Kalmışım işte trafik-motor yaptım ilk yardım kaldı :jocolor:

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:42 ----------

A2 den nasıl kalıyorsunuz hayret :farao:

İlk yardımın cevapları birbirine çok benziyordu ayrıca :jocolor:

ben büyük ihtimalle kaptım ehliyeti :D bende girmiştim 15 aralıkta ilkti ve ilkindede geçtim sanırım ilk yardım 30 sorudan 3 yanlışım var trafik 40 sorudan 5 yanlış motor danda 20 sorudan 4 yanlışım var

Hayırlı olsun darısı bızım basımıza :) şubat gelsede bizde alsak şu ehliyeti hayırlısı ile

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben büyük ihtimalle kaptım ehliyeti :D bende girmiştim 15 aralıkta ilkti ve ilkindede geçtim sanırım ilk yardım 30 sorudan 3 yanlışım var trafik 40 sorudan 5 yanlış motor danda 20 sorudan 4 yanlışım var

Geçmişsin maşallah :cat:

hayrlısıyla bende alıcam sonuçları bekliyorum ve sonra gelsin CBR250R :)))

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar