Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

gt 250 ler milli değil ki egzantirik zincirli ? senin milden kastın başka bişey mi acaba

milli hocam, resim 11-12. asıl benim merak ettiğim gerçekten milde sorun var mı? milde oluşacak hasar ya aşınmadır ya çatlar ama aşınması için 100 binlerce km gitmen lazım çatlatmak ise marifet ister..

di.aspx

arkadaşlar son, artık kesin olarak motoru acil çıkarıyorum elden ilk gelen alır... tekrar söyliyim nete bakamıyorum pek mesaj felan atmayın alacak olan telefonu kullansın...

Dostum inşallah motorunu da egsozunu da istediğin fiyattan verirsin,zaten motoru gayet makul bir rakama çekmişsin.Ancak nacizane fikrimi söylemek istiyorum ; ilanda açıklamaları yazarken bence birazdaha yumuşak bir uslup kullanmalısın,böylece ürünlerinin satılma şansını daha da artıracağını düşünüyorum.Tekrar hayırlı satışlar.

Dostum inşallah motorunu da egsozunu da istediğin fiyattan verirsin,zaten motoru gayet makul bir rakama çekmişsin.Ancak nacizane fikrimi söylemek istiyorum ; ilanda açıklamaları yazarken bence birazdaha yumuşak bir uslup kullanmalısın,böylece ürünlerinin satılma şansını daha da artıracağını düşünüyorum.Tekrar hayırlı satışlar.

bazıları sağolsun... kendini bilen insanın gocunmasına gerek yok, laflara yarası olan gocunsun ki hakediyorlar... farkında mısın bilmiyorum da fiyat geberik :) o da motoru iyice gözden çıkardığım için yoksa istediğim fiyatla uzaktan yakından alakası yok... hala arayan yok :D belki de satılmaz durur bilemiyorum rüzgara bıraktım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

bana satamayacakmışım gibi geliyor nedense... zaten bu fiyat da kısa süreli olcak sanırım satıldı satıldı satılmazsa yaz fiyatına çekicem ve yaza kadar durucak belki yazın binmeye devam edebilirim belki de yazın satarım herşey olabilir yani

bazıları sağolsun... kendini bilen insanın gocunmasına gerek yok, laflara yarası olan gocunsun ki hakediyorlar... farkında mısın bilmiyorum da fiyat geberik :) o da motoru iyice gözden çıkardığım için yoksa istediğim fiyatla uzaktan yakından alakası yok... hala arayan yok :D belki de satılmaz durur bilemiyorum rüzgara bıraktım...

---------- Mesajlar birleştirildi - 22:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:22 ----------

bana satamayacakmışım gibi geliyor nedense... zaten bu fiyat da kısa süreli olcak sanırım satıldı satıldı satılmazsa yaz fiyatına çekicem ve yaza kadar durucak belki yazın binmeye devam edebilirim belki de yazın satarım herşey olabilir yani

fiyat gerçekten çok uygun daha önce de yazmıştım karbüratörlü modellere 6500 veren millet 2012 modele 7500 vermiyor .çok sıkışık durumda değilseniz satmayın bu fiyata

motor arıyor olsam ve bu fiyata bir motor satılıyor olsa benim de içim giderdi açıkçası ama zaten 250 likten zevkimi aldım; satmakla zarar ediyorum her türlü ama yeterince kullanıp doydum o yüzden artık iyice gözden çıkardım satılsa da keşke diyeceğim birşey yok... ilerde bi 600 lük alırız olur biter en kötü zararım bu kadar olsun... belki de satılmayacak bilemiyorum artık gerçekten umursamıyorum satılsın satılmasın akışına bıraktım

arkadaslar 1-2 tane makine buldum hatta biri.yukaridaki kutahyali arkadasin motoru. ama istanbul sorunsali var. getiremiyorum. bitanede karadenizden var. onuda bu havalarda getirmem imkansiz. cozum onerisi olan var mi? isranbulda temiz motor tavsiyesi olan?

İzmir İl Temsilcisi
şu başlıga birazcık canlılık gelsin . havaların birazcık düzelmesını fırsat bilip hemen bir gezi yaptım izmir kırkagaca 302km kırkagacı bilmeyenler için izmir balıkkesırde diyebilirim manisaya daha uzak çünkü neyse 302kmlk gezim sonucunda hiç bir problem cıkmadı tek sıkıntı bir kamyonun arkasından taş düştü parçalandı ve kask camıma dogru geliyorduki kafamı refleks olarak kacırdım cene tarafına geldi fakat sanki tokat yemiş gibi oldum kamyonların arkasındayken dikkat edilmeli :) onun haricinde bir aksilik cıkmadı 302km yol için 75 tllik yakıt tüketimim oldu içinde biraz daha var bi 15-20 km daha gidebilir kabaca hesaplarsak hyo 1 lt ile 20km gitti. benim makina tabi buyrun gezilerden 3-5 kare.

snapshot003bw.png

snapshot001g.png

snapshot010q.png

snapshot007a.png

snapshot002rz.png

???????????????????
http://www.kanuni.com.tr/
Geceden beri siteyi kontrol ediyorum ancak daha bir açıklama yok.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:29 ----------

şu başlıga birazcık canlılık gelsin . havaların birazcık düzelmesını fırsat bilip hemen bir gezi yaptım izmir kırkagaca 302km kırkagacı bilmeyenler için izmir balıkkesırde diyebilirim manisaya daha uzak çünkü neyse 302kmlk gezim sonucunda hiç bir problem cıkmadı tek sıkıntı bir kamyonun arkasından taş düştü parçalandı ve kask camıma dogru geliyorduki kafamı refleks olarak kacırdım cene tarafına geldi fakat sanki tokat yemiş gibi oldum kamyonların arkasındayken dikkat edilmeli :) onun haricinde bir aksilik cıkmadı 302km yol için 75 tllik yakıt tüketimim oldu içinde biraz daha var bi 15-20 km daha gidebilir kabaca hesaplarsak hyo 1 lt ile 20km gitti. benim makina tabi buyrun gezilerden 3-5 kare.

Uzun yolda 5 lt, fazla yakmış gibi. Ortalama hızınız kaçtı acaba ?

İzmir İl Temsilcisi
aynen fazla yaktı ortalama hızım 110 120 arası 8 bin deviri kesinlikle geçmedim. benim makineye anlam veremıyorum şehir içinde 1 lt 20km şehir dışındada aynı gidiyor

http://imageshack.us/a/img69/2080/snapshot003bw.png

http://imageshack.us/a/img854/6861/snapshot001g.png

http://imageshack.us/a/img201/8995/snapshot010q.png
http://imageshack.us/a/img32/4926/snapshot007a.png

http://imageshack.us/a/img839/1945/snapshot002rz.png
ben geçtiğimiz eylül ayında yaptıgım çanakkale gezimde 960km de 164tl yakit aldim sizin motor bayabi yakıyor anlasınlan

Motosikleti
Forza 250
tanidik lazim ve birde cok para istiyorlar malesef..

Ben pcx i ankara dan otobüse soktum 1 bilet parası verdim aldı.
Otobüsün şoförünü bul.. bilet kesmedikleri icin direk şoförün cebine kalıyor.
Ne alırsam kar hesabı alır. ama otobüs yogunsa cok zor..

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar