Öncelikle sahiplenici ve kabullenici yapınız dolayısıyla teşekkür ederim. Arkadaşınızla görüştükten sonra bana haber verirseniz mutlu olurum. sizden haber bekliyor olacağımAslında ben Cruiser motor ile motorculuğa başlayayım diyordum, ki..
Babam Bodrum'da bir inşaatta çalışırken tarladan gidip gelemiyor diye motor bakmaya gitmiş. Bana da telefon edip : "KTM diye bir marka var çok güzelmiş ikinci ellerine bak bulursan senden önce ben motor alırım. Annen, motor aldık diye ikimizi birden evden kovamaz ." dedi.
Bende KTM'leri gördükten sonra 3-4 günlük inceleme sonrası bütçemle sadece rt125 alabilceğimi öğrendim. Başka supermoto olmaması ( rt 125 supermoto olmasa da çok güzel duruyor) cross motoru (birçok cross motora asfalt lastiği takıp supermoto diye ilan açmışlar sanki?) da istememem dolayısıyla sizlerden yardım bekledim..
Ben de aynı süreçleri yaşadığım için yardımcı olabilmeyi umarak yorum yazmaktayım.Cruiser seçimi yapmak ,benim de kaderim olacaktı eğer tarz ve stil sahibi insanlarla karşılaşıp, bu spor, hobi ve tutku ile tanışmasaydım.Motosiklet sporları dallarını iyice araştırdığımız zaman zevk ve renk muhabbeti klişesini yararak supermoto segmentinin kıyaslanamaz olduğunu görebiliriz.Bu konu birçok sebepler dizisiyle başlıklar altında konuşulmalı belkide ama yinede tepki çekebileceğimi bilerek yazmaktan çekinmiyorum.Ve senin için seviniyorum.Çok doğru seçimler ve araştırmalar yapmış olsanda buna devam etmelisin.
Ben RT 125 ile Kastamonu,Kerpe-Kefken,İzmit,Sakarya güzergahlarında uzun yol tecrübesi yaşadığımda hem motoru daha yeni yeni tanımaya başlamış hemde yıllardır sürüyormuşçasına adapte olup ,asfalt harici teknikleride öğrenmeye başlamıştım.Hem hataları tolere edebilen basitliği ,hem konforlu sürüşüyle kalbimde yeri ayrıdır.Trafikte kaldırımların eğlenceye dahil olduğu merdivenlerin insan yoksa fuzuli inilip çıkıldığı motorlar supermotolar olsada RT 125 in ön jantının büyüklüğü ayrıca bir avantaj.Arkadaşım ile konuştuğum da sana özel mesaj yazacağım.Ama bütçen olursa rx 125 de bence hala senin için doğru seçim olabilir gibime geliyor.Bu arada nerede yaşadığını bilmiyorum ama motoru görüp incelemek istersen buluşup görüştürebilirim kendisiyle.Almak almamak değil merakını gidermiş olursun.